splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: 1 ... 7 8 [9] Dolje Ispis
Autor Tema: zaGUPljivanje  (Posjeta: 9577 )
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #120 : Veljača 12, 2008, 21:42:04 »

Vijećniče jel spavaš tvrdo ovih dana?    Sirast
...
Čvrsto, a ti?   Vezanih usana
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
trad12

« Odgovor #121 : Veljača 14, 2008, 15:11:15 »

Malo sam gleda Bralića na lokal tv.LVM stisla i pozicija i opozicija .Neda ekipa privilegi je,šta bi bez njih?Ka da znaju šta radit u životu?Imamo u Splitu familije koje generacij ama "rade" u državnoj službi,sve će oni napravit samo da se ništa ne promini.
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #122 : Ožujak 07, 2008, 13:06:41 »

Citat: SD

Zakon mi je ova priča Sirast

Tražit ćemo da se dio buduće galerije namijenje n stanovanj u kustosa ili domara ograniči na pedesetak kvadrata, jer ne želimo na toj lokaciji vile - ustvrdio je čelnik LVM-a Silvano Bralić,

Ako je istina da su glupi ko matun i da nisu u stanju pročitat (ili se posavjeto vat) o onome šta piše, a za šta su digli ruku, a odlučuju o sudbini grada, onda je Braliću bilo bolje šutit, nego ovo reć.

Počela je borba za novi mandat (14 miseci je do lokalnih izbora), hoće li se LVM ovakvim marketinškim potezima ipak izdignut iz pepela poput Feniksa? Slogan LVMa na izborima: "Tko je kriv? Zna se."  Cerim se
Evidentirano

26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #123 : Srpanj 11, 2008, 12:18:55 »

Ajme, ova lipa tema...

Ipak se ukazala garažna mista za bolnicu.. .. :smrdi:
Evidentirano

penjac

« Odgovor #124 : Srpanj 11, 2008, 13:26:40 »

Bolje da se zgrada napravi nego da stoji onako nenapravl jena i da niko od nje nema koristi niti od stanova niti od poslovnih prostora niti od parking mjesta. Ja sam odavno reka da bi prije rušenja gleda bilokakvu drugu soluciju tipa naplatit kaznu u visini od 150% vrijednos ti napravlje nih prostora ili slično ukoliko se ikako može uklopit u postojeći GUP (što se mislim mogla uklopit i Lazarica i oni kantuni Vile Velebita). Nekako mi je draže da grad dobije lovu nego da je niko ne dobije (osim firmi koje ruše objekte) Smješko
Evidentirano

Hajduk OnLine - Hajduk OnLine, sve sto vas zanima o Hajduku.
Penjanje. net - Hrvatski penjacki e-zine.
Karadza.o rg - Moja osobna stranica.
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #125 : Srpanj 12, 2008, 13:51:17 »

Ja sam odavno reka da bi prije rušenja gleda bilokakvu drugu soluciju tipa naplatit kaznu u visini od 150% vrijednos ti napravlje nih prostora ili slično ukoliko se ikako može uklopit u postojeći GUP

Ja sam isto reka da ako ćemo ovako, da je onda je bolje u Zakon uvrstit stavku da se GUP može minjat kako ti triba ako ćeš platit koliko traže... Bilo bi jednostav nije da je investito r Lazarice odma platija Gradu i Državi onoliko koliko je izgubija na ove trakavice da bi na kraju opet doša približno na svoje.
Evidentirano

Str: 1 ... 7 8 [9] Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: