odakle si rodom

jel tako da nisi iz splita

Crnac sam i ne mogu napisat post ka šta Šarac može tekst, jel to dovoljno?
stalno pizdite kako je riva prazna, a ja u zadnjih 10 dana nisan prosa ni jedanput da nije bila puna svita, osin u 3 ure popodne, kad je uvik i bila prazna...
To samo Sofija sa Nove TV još tvrdi

Na štekatima nema ljudi ka prije jer nema ni stolova ni stolica ka prije, činjenica. Ubilo je dio priče, istina je.
Ljude nisam pobroja ni prije ni sad, al definitvn
o navečer ima masu više ljudi - i meni je preuređena Riva puno lipša navečer i od preuređene po danu i od stare.
I nakon godinu dana moje jedine zamjerke su:
- Tende ne prekrivaj u dobro stolove
- Tribali su na štekate sprovest kabel za televizij u, zvučnike, ventilato re, grijalicu na plin (za budućnost
) i ono šta radi vodenu paru za rashladit se (jer mi je to baza
) - ogroman funkciona lni propust - Ormarića za struju nema na sjevernoj strani - isto glup propust.
- Blišti na suncu (tribala je bit više siva, al jebiga kad je "99% svita tilo bilu rivu"
) - Nasipanje žala ispod klupa (i već razvajena rasvjeta) je promašaj (još ne znam di je nesta tranparen tni beton)
- "Fontane" su totalna šteta u izvedbi, u ideji još-još.
- Preuređenje Rive bez prezentir anja arheoloških nalaza, barem prezentir anja informaci ja o njima - po meni nije gotovo uređenje. 'Oću informati vno-edukativnu ploču i iznad sumpronih izvora!
- Generalno - seljačine smo, al nesmimo se predat onoj "nije žvaka za seljaka" jer ćemo uvik stat na mistu. Jednom će prominit žarulju na rasvjeti pročelja, zbog efekta namistit stol na svitlo, iskoristi t sve mogućnosti rive, redovitij e ispraznit i očistit kantu, prominit biljke... bit normalna stvar.
Extra zamjerka: Kafići koji rade i dalje ne udovoljav
aju Zakonu(!) o obaveznom omjeru pisoara/zahoda i broja stolova pa je dobro da imamo zahod, makar i unisex.