splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 Dolje Ispis
Autor Tema: Riva - nikad dosta :D  (Posjeta: 8597 )
trotul

Sve se vraća,sve se plaća !

« Odgovor #60 : Lipanj 07, 2008, 19:45:30 »

RIVA -UGLANCANE TEHNO-PLOČE -NEVJEROVATNA GLUPOST  Š? ILI NAMJERA ??

Dragi moji Splićani! Poljubac
Svakodnev no slušamo izjave faca koje su sjeb... rivu,kako mi  spličani ništa ne razumimo,kako
triba samo vrimena da nam sva ova gov..  šta su ih posložili na rivi legnu, pa če mo ond vidit
kako će nam bit lipo tamo sedit ,pa ona je dobila ngradu "strućnjaka" itd itd.Šta se nagrade tiće
ona više govori o onima koji su je dali ,t.j. kome su je dali nego o onima koji su je primili.
Stvari stoje međutim malo drukčije,o stotinama tona željeznog otpada  koje je  deponiran o na rivi
u obliku željezne zavjese nema smisla uopće prićati ,to će prva normalna vlast   koja se
pojavi ispilat i bacit di spada.Dak le riječ je o uglancani m tehno-pločama na podu ,koje nikada
 neće dopustiti ni najmanju ugodu boravka na rivi za sunčana dana.
Zaštooo  Š?Š?Š?Š?  koje teško pitanje !
Treba samo malo srednje škole  pa iz fizike otvoriti područje optke, vježbu LOM I
REFLEKSIJ A , pa naučiti da se sunčeva zraka koja pada na zemlju ( a hvala bogu  sadrži i toplinu
i svijetlo) ovisno o površini u koju udara.

ili lomi(ako udara u hrapavu-matiranu površinu, te pod nekim kutom prodire u tu
 površinu koja  je apsorbira,a samo jedan mali dio reflektir a u okoliš na primjer kamen fino
štokovan složen na zemljanoj podlozi)Takav pod je masivan, dobro upija toplinu i odvodi je u
veliku masu zemlje.Dr ugim riječima ovakav pod je za čitava sunčana dana  vrlo ugodan za boravak
 na njemu pošto poprilično apsorbira  toplinsku komponent u sunčeve zrake ,te ne reflektir a
 svijetlo( Pogotovo kad dobije vremensku patinu ) koje je za sunčana dana jednaki neprijate lj
 ugodi boravka na nekom prostoru ako ne i veći od topline.

ili  Sa druge pak strane ako sunčeva zraka udari u  glatku površinu  kakve su  na primjer
tehno ploće na rivi nastup POTPUNA REFLEKSIJ A (odbijanje) te sunčeve zrake ,pod istim kutem pod
 kojim je i udarila u pod.Pod ništa ne apsorbira več kompletnu sunčevu zraku proslijeđuje pod
tendu,dakle u facu gostu željna hlada.Jed nostavno rečeno boravkom na ovako "sređenoj"rivi
 dobijemo DUPLU porciju svijetla u oći i topline u glavu (direktno + indirektn o), a to nikako
nije ugodno Š? i na to se niko ne može priviknut i čak ni "glupi " splićani, šta onima u zagrebu
 nikako ne ide u glavu !!!!
U nizu gluposti tu su i bijele tende ,koje dodatno pojačavaju efekt bijelog svijetla,kao i
 robijaške stolice kako bi neugoda bila što veča.
Evo radi gore navedenog ovakova riva se NE MOŽE ODRŽATI ,a jedino logično pitanje koje se nameće
 jest.Dali je moguće da nam sve ovo  rade nehotice  Š? Š? Š?
Evidentirano
chemer
nezaustavljivi romantik

zss team

« Odgovor #61 : Lipanj 08, 2008, 01:13:30 »

da, kolega potpuno sam pokušao razmotrit i sa svakog aspekta vaš post, ali mislim, dakle razmišljam, kakve veze imaju žabe sa krekerima?
 Sirast Jezik Namigujem
Evidentirano

optimiST

« Odgovor #62 : Lipanj 08, 2008, 19:41:04 »

trotul: oĆi me bole od tvog otkrivanj a tastature
Evidentirano

rade.

stand up for something or die for nothing
trotul

« Odgovor #63 : Lipanj 08, 2008, 20:09:39 »

E moj OPTIMIST ! dobro je da te bole oći  Šokiran ,bok te .. znaći da ih imaš,
a promisli da te slučajno zaboli glava  Vrtim očima

Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #64 : Lipanj 14, 2008, 11:54:44 »

Već je stalno (isto) pričanje o Rivi koje traje više od godine dana postalo pomalo bolesno, a naprosto je zadivljuj uće kako se glupost lipi na glupost. Priča o rivi je nepresušno vrelo gluposti. ..

Ne mogu se odlučit – jel imbecilni ji tekst na index.hr o Cemexovoj nagradi za Rivu ili prilog one neuke Sofije koja se za Novu tv, pazi sad, zbog Rive uživo javlja iz Splita Sirast Oni se izruguju s glupim tovarima kojima je misto za kavu brale top problem. A uz to toliko nepotrebn a i jednostav na  tema, a toliko gluposti i laži u njoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/jure-radic--covjek-kojeg-muce-vjetrovi-i-strukovne-nagrade/390086.aspx
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/split-ce-za-tende-na-rivi-placati-260-000-kuna-godisnje.html

Jedino šta je meni trenutno zanimljiv o u ciloj priči o Rivi je to kako neki od ugostitel ja zbog nove rive zarade samo 100kn dnevno, a uređuju kuću i oblažu je u kamen, ne bi me začudilo da i to negdi uskoro bude top tema Sirast

Triba svo bilje počupat, sve klupe polomit, tende zapalit, elektroni ku porazbija t i prolit boju po pločama – nikome neće smetat jer "Rivu niko ne voli", a onda će to tribat promnit Sirast Vojko Ivica i/ili GIS su tako nešto i najavili pa ništa Tužan
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
maja
Ich räume auf.

Wir sorgen für dich

« Odgovor #65 : Lipanj 14, 2008, 17:26:42 »

Citat:
tvrtku Helios grad je sada za 260 tisuća kuna godišnje angažirao da servisira tende, otvara ih ujutro i zatvara navečer,

Imam neko nejasno sjećanje da je u SD čak bila neka cifra od 311 000 kunića. I da mi je bilo apsloutno fascinant no da je TA VIJEST dobila dno stranice i bez slike, a poviše neko laprdanje o nemapojma hotrikult uri rive jebemeseživo  Jezik zauzima 3/4 stranice.

Ja ću to radit za 10 kuna dnevno! I ujutro otvorit i navečer zatvorit! Može?  Cerim se
Evidentirano

Nach mir die Flut
nach mir Tornados
nach mir Tsunamis & Säuberungen
nach mir die Härte
die Kälte die Dürre die Glut

Ich gehe jetzt
trotul

« Odgovor #66 : Lipanj 14, 2008, 18:25:11 »

Lipi moj 26.vijećnik
Pišeš da je više od godine dana pisanja o rivi BOLESNO
a jesi li koji put onako slućajno promislij a ; da su zdravi svi ti
ljudi koji ukazuju sra.... koja su se tamo posložila,
a da su bolesni oni šta su napravili sve to Š?
samo onako usput ??

Pa jebote koja filozofij a Š?Š?Š?Š?Š?
Uzmeš kamen pa ga složiš po rivi,klupe i kandelabr e ka na matejušku
i gotov fakultet !!!
ali neeeeeee,triba radit pokuse
A ko je najzgodni ji za to ?  zna se brale

Split,ti ti kur.. ne razmu Š?
pa di bi ovo inaće proslo?Š?Š?Š?Š??

ONIMA KOJI NE SHVAĆAJU ŠTA SE DOGODILO NA RIVI NE MOŽE SE POMOĆ
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #67 : Lipanj 15, 2008, 15:22:58 »

Citat:
tvrtku Helios grad je sada za 260 tisuća kuna godišnje angažirao da servisira tende, otvara ih ujutro i zatvara navečer,
Ja ću to radit za 10 kuna dnevno! I ujutro otvorit i navečer zatvorit! Može?  Cerim se

Evo malo matematik e, meni je to najdraže kad se o Rivi priča Smješko

260 000/12 miseci=21666kn misečno za zatvaranj e/otvaranje tendi

Nerealno, jel tako? Hiposu je jedini trošak čovik koji će dežurat i pritiskat botun. Ah da, naravno, zaboravio sam, pa kad naleti vitar sve tende trebaju bit šta brže zatvorene - svaki stup ima svog čovika koji će pritisnit botun (ima manje botuna za rolanje tendi, nego stupova, al to računam tako da bolovanja i slobodni dani ne stvaraju probleme). Treba malu vojsku od 28 botunara platit.

21666/28 nosača tendi=773kn misečno

E, al to je za svakog dežurnog po 773kn brutto, i još rad vikendom, možda nije priko student servisa pa ko zna koliko dobije na ruke....

A sramote. Kako se crne.

Lipi moj 26.vijećnik
Pišeš da je više od godine dana pisanja o rivi BOLESNO
a jesi li koji put onako slućajno promislij a ; da su zdravi svi ti
ljudi koji ukazuju sra.... koja su se tamo posložila,
a da su bolesni oni šta su napravili sve to Š?
samo onako usput ??
Trotule moj lipi, po meni je sve to boleština samo su dijagnoze različite i neko je obolija prije, nego posli, neko je bolestan doša, neko će bolestan otić.

Pa jebote koja filozofij a Š?Š?Š?Š?Š?
Uzmeš kamen pa ga složiš po rivi,klupe i kandelabr e ka na matejušku
i gotov fakultet !!!
Fali ti brale na kraju rečenice  Vrtim očima
Evidentirano

trotul

« Odgovor #68 : Lipanj 15, 2008, 17:49:56 »

Hm Š?
26.vijećnik ??

Pa nije  kur.. da smo svi bolesni i još razlićite dijagnoze
a da ti to malo smanjiš a brale   Š??

Ne računaš  valjda mene i sebe u te Š?

Nemoj molim te ka Pukanić riješavat probleme.
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #69 : Lipanj 15, 2008, 21:51:28 »

Ne računaš  valjda mene i sebe u te Š?
Da nismo na svoj način obolili od Rive, ne bi sad pričali o njoj Cerim se
Evidentirano

chemer
nezaustavljivi romantik

zss team

« Odgovor #70 : Lipanj 16, 2008, 22:32:55 »

bila bi baza da stave projekcij e utakmice na bar jednu tendu! Neodlučan
Evidentirano

26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #71 : Lipanj 17, 2008, 12:17:55 »

bila bi baza da stave projekcij e utakmice na bar jednu tendu! Neodlučan
To Hipos mora organizir at Sirast A moga je i GI Za Split, da konačno napravi nešto konkretno za oživljenje Rive  Cerim se

Tja, zašto bi gazda kafića mislija o tome kako povećat atraktivn ost cile Rive, njemu je bitno samo njegovih 10 kvadrata štekata i da može plakat kako ljudi više idu u trgovačke centre, nego na rivu.
Evidentirano

trotul

« Odgovor #72 : Lipanj 29, 2008, 20:01:57 »

E moj 26 tiiiiii   Ljut

ti stvarno ne razumiš šta je nama splićanima riva

daj molim te reci mi ali istinu :
odakle si rodom   Š?  jel tako da nisi iz splita  Š?
Evidentirano
Manga

urban guerilla

« Odgovor #73 : Lipanj 30, 2008, 01:34:19 »

E moj 26 tiiiiii   Ljut

daj molim te reci mi ali istinu :
odakle si rodom   Š?  jel tako da nisi iz splita  Š?

Aarghr meow
Evidentirano

Geezer was so hard,even his fuckin' nightmare s were scared of him

Vižitajte:
http://fliflaflu.blogspot.com/
giove
nikad više

kaže on: "you'll never walk alone"

« Odgovor #74 : Lipanj 30, 2008, 09:24:49 »

sta je tebi riva. ispucali asfalt...

stalno pizdite kako je riva prazna, a ja u zadnjih 10 dana nisan prosa ni jedanput da nije bila puna svita, osin u 3 ure popodne, kad je uvik i bila prazna...

zato ne pizdi... imas argumente na kojima ti ni taj tovar na avataru ne bi pozavidij a. :bljuv:
Evidentirano

pozdrav, giove

"vlast se može izgubiti, ali obraz ne" - tribute to I.R.
 Str: 1 ... 3 4 [5] 6 Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: