splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: [1] Dolje Ispis
Autor Tema: Obveznice grada Splita vol.2  (Posjeta: 515 )
Oki

« : Listopad 28, 2009, 12:03:42 »

pošto je zaključana prijašnja tema vezana za obveznice grada Splita, otvoria sam novu, ili ako može ko od amina pono je otvorit i prebacit ovo pod odgovaraj ućom temom hvala

NEMA VIŠE NI KINTE U SPLITU
http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/76131/Default.aspxhttp://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/76131/Default.aspx
Evidentirano

Moja Borba Za Istinu - Moja Snaga Za Bolje Sutra
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #1 : Listopad 30, 2009, 19:15:35 »

Citat:
Iako se Grad Split u tri godine mandata bivše gradske vlasti, predvođene koalicijo m HDZ-a i Liste Veloga Mista, zadužio za čak 180 milijuna kuna kako bi se završilo desetak “kapitalnih” gradskih projekata, kako doznajemo iz Banovine, sav taj novac potrošen je još prije godinu dana a da nije napravlje na ni trećina najavljiv anog.

Zato su valjda jedni i završili izbore kako su završili, a drugi nisu u njih niti krenili. Ovoga se bilo korisnije prisjetit prije izbora.
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
matek

Nisam nigdje otišao

« Odgovor #2 : Listopad 31, 2009, 16:44:10 »

Citat:
Iako se Grad Split u tri godine mandata bivše gradske vlasti, predvođene koalicijo m HDZ-a i Liste Veloga Mista, zadužio za čak 180 milijuna kuna kako bi se završilo desetak “kapitalni h” gradskih projekata, kako doznajemo iz Banovine, sav taj novac potrošen je još prije godinu dana a da nije napravlje na ni trećina najavljiv anog.

Zato su valjda jedni i završili izbore kako su završili, a drugi nisu u njih niti krenili. Ovoga se bilo korisnije prisjetit prije izbora.

Lipo si to reka, ali sjeti se već jednom i proroka Marina Jurjevića koji je pravovrem eno govoria o lisicama u kokošinjcu. 
Evidentirano

Thank you ladies and gentleman, i hope you feel fine tonight
 Str: [1] Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: