splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: [1] 2 3 ... 12 Dolje Ispis
Autor Tema: otvorija Joker  (Posjeta: 17317 )
26. vijećnik
agent i plaćenik

« : Rujan 21, 2007, 20:28:02 »

Eto, kažu neki kako nema smisla gradit nove poslovne prostora jer da koliko ih ima praznih.. . A Kerum napunijo Jokera do vrha Smješko

Kažu najveći poslovni centar u Hrvatskoj .

Dobro, ružan je izvani Sirast

Klizalište na vrhu, Cinestar, Mc'Donalds, butige robe (razmišlja sam da otvorim temu u Ženskom WCu Sirast)  ... Šta još?
Oće li stvarno postat novi centar grada? Stvarno će od tog i tog dana Split prominit navike? Uuuu... Kad se konačno točno otvara?

Joker: New Yorker Mc Donalds Top Shop Orsay Yamamay Celio Bata Morgan Tally Weily frizerski salon mladen in fashion lara koža krzno Tom Taylor Sportina in deichmann dm drogeriem arkt tintilinić united colours of beneton playlife hervis multiplex kina brodway timberlan d home sweet home mustang lee wrangler tommy hilfiger nike shop split limoni turbo limač miss selfrige dorothy perkins urban republic samsonite meblo office shoes one 2 play caffe bar a&a adax teatrin extin original marines armani dolce gabbana just cavalli supermark et kerum joop! urar mrkušić zlatarna pavlinović woman secret mystic marella smarago nakit banović charm caffe zipper  rinashime nto bikkember gs clayeuk ljekarne prima pharme shoebedo roberto cavalli cesare paciotti idexe lisca svaguša bobis t-centar optika anda tehnomax profil superstor e privredna banka zagreb vicari fabiani
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
Ballota

wOw-bOy

« Odgovor #1 : Rujan 21, 2007, 21:19:10 »

Da da da da....to i mene zanima!!!  Smješko Smješko Smješko

Rekli su početkom desetog miseca...  Smješko
Evidentirano

Ballota TM - since 1987.

(\__/)
(='.'=) Powered by: The Dominatio n Bunny
(")_(")
Jion_mae
então tomo o que é o meu

o momento no coração

« Odgovor #2 : Rujan 21, 2007, 23:15:06 »

29.9. otvorenje ...al radovi sve nešto kasne, pa ne bi se čudila da se opet odgodi!

uuuu...je dva čekam! taman 20 metara od kuće! ma diš bolje! ono dosadno mi, pa u papučama napravit đir do kina

toplo se nadan da će imat neku godišnju preplatu, jeftinu Cerim se

još nam fali neki mega šoping centar tipa Avenue Mall negdi u pripizdin i...umist o ove emmezzete(jel se ovako piše Š?), sa Zarom naravski i svim tim fensi dućanima te mega sniženjima, pa ćemo postat pravi evropski grad...još kad se dovrši ono u Lori... Smješko

ma divota!
Evidentirano

I have never made but one prayer to God, a very short one: 'O Lord, make my enemies ridiculou s.' And God granted it.
arven
i feel good:)

« Odgovor #3 : Rujan 21, 2007, 23:28:25 »

jedva čekan...sve najlipše na jednom mistu
Evidentirano

T'S SO FUCKIN' GREAT TO BE ALIVE...

SKY'S THE LIMIT!!!!!
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #4 : Rujan 21, 2007, 23:31:41 »

još nam fali neki mega šoping centar tipa Avenue Mall negdi u pripizdin i...

Čitao nekidan u SD, ja mislim... Da se Končar sa Mejaša seli u Dugopolje (da mu traže lokaciju), a da na to zemljište (ili zgradu?) dolazi Avenue Mall Smješko

Al koja je baza u tome? Šta, dućani ko dućani. Bezeze. Samo ime zvuči dobro Sirast
Evidentirano

arven
i feel good:)

« Odgovor #5 : Rujan 22, 2007, 00:34:29 »

http://www.avenuemall.com.hr/avenuemall/cr/project.php
Evidentirano

T'S SO FUCKIN' GREAT TO BE ALIVE...

SKY'S THE LIMIT!!!!!
newer

neponovljiv ko 007!!!

« Odgovor #6 : Rujan 22, 2007, 00:36:54 »

jupi jupi jeeee

Evidentirano

Dok su po New Yorku pasle ovce, Hrvatska je bila kraljevin a!!!
fatal_error
restarting...

proračunati gad

« Odgovor #7 : Rujan 22, 2007, 10:48:37 »

i moj je znoj teka tamo Namigujem
Evidentirano

Opinions are like assholes, everybody`s got one

It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Jion_mae
então tomo o que é o meu

o momento no coração

« Odgovor #8 : Rujan 22, 2007, 11:25:28 »

ma nie samo dućani ko dućani...stvar je u markama koih nema u st-u, samo neke u zg-u...ma boli me k...za marku, nego bude super robe i obično pri kraj sezone nabace vrhunska sniženja od 70-80%...to je praktički đabe!
Evidentirano

I have never made but one prayer to God, a very short one: 'O Lord, make my enemies ridiculou s.' And God granted it.
katie

cosmic girl

« Odgovor #9 : Rujan 22, 2007, 11:45:48 »

jedva čekan...sve najlipše na jednom mistu
shopping,shopping,shopping
 Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko
Evidentirano

LONDON CALLING

garfild

mmmmmmmm mljac

« Odgovor #10 : Rujan 22, 2007, 12:38:20 »

ma nie samo dućani ko dućani...stvar je u markama koih nema u st-u, samo neke u zg-u...ma boli me k...za marku, nego bude super robe i obično pri kraj sezone nabace vrhunska sniženja od 70-80%...to je praktički đabe!

slažem se
Evidentirano

I can see clearly now, the rain is gone,
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind
It’s gonna be a bright (bright), bright (bright)
Sun-Shiny day.
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #11 : Rujan 22, 2007, 12:55:42 »

Već sad je očito da će Avenue Mall bit opaka konkuenci ja Jokeru - nadglasan je već na forumu Sirast

Citat: SD

Čini mi se da sam vidija reklamu i za Profil megastore u Jokeru Smješko

Evidentirano

Jion_mae
então tomo o que é o meu

o momento no coração

« Odgovor #12 : Rujan 22, 2007, 13:15:48 »

ma nemogu se oni baš ni uspoređivat, od veličine i svega...J oker je ipak prilagođeniji gradskom štihu i sl...Aven ue je ipak tip onih prigradsk ih šoping centrova xx dimenzija di neideš svaki dan...ko što bi nama tribali bit Mercator i sl...al to su samo budni primjerci di ideš samo gubit vrime...očekuješ nešto, doješ, razočaraš se i izađeš bidan!

al oba pripadaju centrima 3. generacij e u koima je zastuplje n zabavno-rekreacijski (amo tako reć) sadržaj, gotovo koliko i dućani...a što se tiče dućana, nema ih miljun, al svi zadovolja vaju neke standarde ...

jubim te Kerume! Poljubac
Evidentirano

lud@

who are you to judge the life i live ?! -ZSS TEAM-

« Odgovor #13 : Rujan 22, 2007, 14:45:29 »

KERUME volimo te Sirast
Evidentirano

na svetu ima puno sranja,al ponekad život nije loš Smješko
-i know i'm not perfect and i don't live to be,but before you start pointing fingers,make sure your hands are clean Sirast
maja
Ich räume auf.

Wir sorgen für dich

« Odgovor #14 : Rujan 22, 2007, 14:55:14 »

Mene one shuze privlače :čeka pred vratima u 9 ujutro:  Cerim se

Ako bude Profil, i ako bude Cinestar, mislim da će Joker bit nova udica  Sirast Cerim se
Evidentirano

Nach mir die Flut
nach mir Tornados
nach mir Tsunamis & Säuberungen
nach mir die Härte
die Kälte die Dürre die Glut

Ich gehe jetzt
 Str: [1] 2 3 ... 12 Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: