splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: [1] 2 3 ... 100 Dolje Ispis
Autor Tema: koji album trenutno slušate...i impresije  (Posjeta: 106911 )
Polovnjaca

« : Studeni 09, 2007, 17:27:03 »

ev npr. slušam sad kraftwerk autobahn i computer world, i preporodi a me,obnovile su mi sve stanice ove melodije. najlipsa mi je sa c. worlda naslovna. ..3x samje mora slusat, motivrial a me..

idem nesto pojest do Mercatora (:
Evidentirano

xtreme

« Odgovor #1 : Studeni 09, 2007, 17:32:02 »

Potaknut poezijom T.G. Coleridge a poslusah od Iron Maidena 'Rime of the Ancient Mariner', te poželih obnoviti svoju ljubav prema spomenuto j grupi...d akle 'Somwhere in Time' i 'Powerslav e'. Dojmovi? poslusajt e! Namigujem
Evidentirano
*

« Odgovor #2 : Studeni 09, 2007, 17:48:11 »

ev npr. slušam sad kraftwerk autobahn i computer world,
Et, kad jednom ti dođeš kod lemon u Rijeku i kad se dovedemo u to neko krajnje sramotno izdanje i svi budu polumrtvi, poluwaste d ... i ja, Hitler kad su playliste na koje mogu utjecat (dakle, moja lemonkina itd.) u pitanju, odlučim stavit te albume ... ti za razliku od xcesa nećeš počet uzdisat? Jerbo, onda nećeš dobit CombiChri st kao on već nešto mnogo melodičnije i sličnije Kraftwerk u, Little Computer People npr.

OnTopic
Floydi; Kombinaci ja albuma: Delicate Sound Of Thunder; Pulse i The Dark Side Of The Moon; s izletima u folder 'Slučajno skinuto' u kojem se nalaze Dolly Parton i tome slični ekscesi Sirast / Impresije su divne as usual ... ali si možda trebao otvoriti nesh tipa 'Zadnji poslušani album' i ciljat na nešto što smo tek po prvi put poslušali ... ili i ciljaš na to? Smješko
Evidentirano

What a sad parade.
icarus_smicarus
Banned in D.C.

Loud Shot From A Big Spud Gun

« Odgovor #3 : Studeni 09, 2007, 17:50:28 »

odlican izbor polovnjac a, dodaj listi jos menš mašine ili men mašin, zavisno 'el preferirs as pivanje na njemackom il engleskom . ja njemacke verzije albuma vise volin  Smješko

slusa se ovaj album:
Evidentirano

Polovnjaca

« Odgovor #4 : Studeni 09, 2007, 18:33:16 »

odlican izbor polovnjac a, dodaj listi jos menš mašine ili men mašin, zavisno 'el preferirs as pivanje na njemackom il engleskom . ja njemacke verzije albuma vise volin  Smješko

zamisli na mp3 sta iman su computer world, autobahn i man machine(: evo taman ga slusam... al ovaj computer world tj stvari  computer world 2 i computer love su napajajuc e : suze idu:

tebi preporuka ako volis to, mozda ti se svidi npr. od plaida ''not for trees''

Evidentirano

Polovnjaca

« Odgovor #5 : Studeni 09, 2007, 18:52:55 »

ev npr. slušam sad kraftwerk autobahn i computer world,
Et, kad jednom ti dođeš kod lemon u Rijeku i kad se dovedemo u to neko krajnje sramotno izdanje i svi budu polumrtvi, poluwaste d ... i ja, Hitler kad su playliste na koje mogu utjecat (dakle, moja lemonkina itd.) u pitanju, odlučim stavit te albume ... ti za razliku od xcesa nećeš počet uzdisat? Jerbo, onda nećeš dobit CombiChri st kao on već nešto mnogo melodičnije i sličnije Kraftwerk u, Little Computer People npr.

OnTopic
Floydi; Kombinaci ja albuma: Delicate Sound Of Thunder; Pulse i The Dark Side Of The Moon; s izletima u folder 'Slučajno skinuto' u kojem se nalaze Dolly Parton i tome slični ekscesi Sirast / Impresije su divne as usual ... ali si možda trebao otvoriti nesh tipa 'Zadnji poslušani album' i ciljat na nešto što smo tek po prvi put poslušali ... ili i ciljaš na to? Smješko

oftopic: a kas ti na Japirko? ovdi je mercator, ima ti onaj vodoskok, i terasa-kafic sa super pogledom na inustrijs ki dio splita. mozes dobit azbest, a i provozat cu te sesnakso. posli idemo u jedan park tu doli  solinu, tu cemo igrat granicara i odboojku, a posli cemo hranit  patke svih boja.

ontopic: pa cilja sam na to, tj najvise sta neki album pobuduje u nama, zasto, koji zvuk, trenutak. .sve ono sta je glazba. impresije .
Evidentirano

junky

« Odgovor #6 : Studeni 09, 2007, 19:56:54 »

Los Natas - Ciudad de Brahman

http://rapidshare.com/files/33891136/Ciudad_de_Brahman.rar.html

rokija na južnoamerički način.... argentinc i.... lagano, ugodno, prozračno, uglavnom instrumen talno, meditativ no, nostalgično, itd itd... e da i zaboravih, prejebeno! Smješko
ovaj album je idealan soundtrac k za nekakav film o drevnim južnoameričkim civilizac ijama, skrivenim gradovima, piramide, putovanja duše, levitacij a, astralna projekcij a, atlantida and stuff.. Smješko
Evidentirano

.

.
junky

« Odgovor #7 : Studeni 09, 2007, 20:03:10 »

i još... Tea Party - Splendor Solis

http://rapidshare.com/files/34043652/Splendor_Solis.rar.html

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tea_Party
Evidentirano

.

.
Polovnjaca

« Odgovor #8 : Studeni 11, 2007, 21:36:01 »

\architecture_in_helsinki-do_the_whirlwind

baš dobra ploča...neki su mix the knifea, kings of convience a i kelly familya(:
Evidentirano

icarus_smicarus
Banned in D.C.

« Odgovor #9 : Studeni 11, 2007, 21:42:01 »

baš dobra ploča...neki su mix the knifea, kings of convience a i kelly familya(:
toliko su gej da me ih je sram slusat  Cerim se
kad je izasa taj album  "in case we die" (kolko ima, dvi godine?) vrtija san ga, sad mi vise nije fora.. nedavo je izasa ka novi, al ljudi kazu da je puno losiji pa nisan skida..
Evidentirano

rvalero

« Odgovor #10 : Studeni 11, 2007, 22:01:22 »

uuuuu pre pre pre
Evidentirano

can you read my mind?
Polovnjaca

« Odgovor #11 : Studeni 11, 2007, 22:26:51 »

evo me sad na Funeralu od Arcade Firea, cua sam vec nesto o njima, al evo prvi put slusam i slutim da su stvarno veliki. nisam  upucen u rad i znacaj, kao laik u ovim vodama - najvise mi se svidaju svari neighborh ood#1 tunnels i haiti

bas su osvjezenj e.
Evidentirano

icarus_smicarus
Banned in D.C.

« Odgovor #12 : Studeni 11, 2007, 23:01:22 »

dobra su oba arcade firea, imho najjace stvari: rebellion (lies), i no cars go..
Evidentirano

*

« Odgovor #13 : Studeni 12, 2007, 11:28:58 »

Meni su najdraže: Rebbelion (Lies) Cool, Wake Up Smješko, Neighborh ood (Power Out) Smješko

Pet Shop Boys Discograp hy ... fun je ... onako, štajaznam ... ima neke catchy pjesmice, ima neke sa super tekstom na taj jedan funny way ... i tako to Sirast
Evidentirano

What a sad parade.
junky

« Odgovor #14 : Studeni 12, 2007, 12:27:59 »

power out ima najjači start i najbolji text Jezik
Evidentirano

.

.
 Str: [1] 2 3 ... 100 Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: