splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 100 Dolje Ispis
Autor Tema: koji album trenutno slušate...i impresije  (Posjeta: 106897 )
icarus_smicarus
Banned in D.C.

Loud Shot From A Big Spud Gun

« Odgovor #225 : Siječanj 02, 2008, 18:42:10 »

evo hitic nadjoh na jubitou:

http://www.youtube.com/watch?v=dv4AHWgXix4
Evidentirano

layla

« Odgovor #226 : Siječanj 04, 2008, 01:05:43 »

uglavnom: icarus, lemon, *, leona, layla... - skinite s neta album ako imate tu opciju

o da...sutr a sastavlja m liste svega sto trebam i onda svega sto ne trebam jer once again dobivam flat...uf fffffff  Cerim se: hepi hepi:

ajme toliko togaaaaaa ....  Jezik
Evidentirano

pretposta vka je majka svih zajeba
bajadera
ardent, yearning, with only right brain in use; eterični Don Quijote {arrojando a los cerdos miles de perlas}

no creo en el azar {Love}

« Odgovor #227 : Siječanj 06, 2008, 01:41:38 »

blue lines od massive attacka.. i ne sjeda mi najbolje, a to im je ka najbolje prihvaćen bia od publike i kritike, s njim zasjali, bla bla..
Evidentirano

tooMANYpe opleTAKEs econdBEST
butIwon'tTAKEanyt hingLESS
it'sGOTtoBE. .yeah..PE RFECT!

whatISess entialISi nvisibleT OtheEYE;itISonlyW ITHone'sHEARTtha tONEcanSE Eclearly
ludimSeSm atraOnajČijaSeLudostNePoklapaSludošćuVećine (jošBIjaAL..):
katie

cosmic girl

« Odgovor #228 : Siječanj 06, 2008, 16:05:54 »

blue lines od massive attacka.. i ne sjeda mi najbolje, a to im je ka najbolje prihvaćen bia od publike i kritike, s njim zasjali, bla bla..
slušaj ga dok ti ne sjedne Namigujem

novi od the hivesa..e h kad je doša u profila rastrgala sam mu omot i tamo ga nabrzake preslušala..svid ia mi se,sad kad ga doma slušam iz dana u dan mi je bolji

kakav je novi od the killersaŠ?Š?Š????nek mi netko kaže,pljiz

pavel-pavel..muzikica za kišne dane:)

the smiths +the clash komp.kad god nađem slobodnog vremena.. ahh..nika ko da dosade Smješko
Evidentirano

LONDON CALLING

Varzim
ultrakulurbanvlastitinaslov

« Odgovor #229 : Siječanj 06, 2008, 19:34:32 »

kakav je novi od the killersaŠ?Š?Š????nek mi netko kaže,pljiz

Sasvim solidan, vrijedan slušanja, ako zbog nicega onda radi Shadowpla y i obrade Romeo and Juliet  Jezik Namigujem
Evidentirano
bajadera
ardent, yearning, with only right brain in use; eterični Don Quijote {arrojando a los cerdos miles de perlas}

« Odgovor #230 : Siječanj 06, 2008, 19:56:43 »

slušaj ga dok ti ne sjedne Namigujem

upravo to radim  Namigujem ima nade..
al valjda zato šta sam mezzanine previše zavolila pa mi ovi šteka, mezzanine iako je mračniji - nekako mi topliji i melodiozn iji i raznovrsn iji
ovaj me malo bocka u mozak

unfinishe d sympathy i daydreami ng su onako hitoidne, al su mi bolje 5men army i lately
Evidentirano

whatISess entialISi nvisibleT OtheEYE;itISonlyW ITHone'sHEARTtha tONEcanSE Eclearly
*

« Odgovor #231 : Siječanj 06, 2008, 20:53:12 »

Mezzanine je meni - bla - yawn. :/ Ali ja i nisam nešto oduševljena s njima općenito.

Novi od Killersa sam poslušala, ali skupa sa ostatkom opusa i pojma nemam što je novo, što je staro. Tranquili ze rock. Romeo & Juliet obrada je super. To bi bilo to od mene.

Nemam pojma što preslušavam. Cerim se U nekom Nick Cave & The Bad Seeds moodu sam, pa ništa novo.
Evidentirano

What a sad parade.
icarus_smicarus
Banned in D.C.

Loud Shot From A Big Spud Gun

« Odgovor #232 : Siječanj 06, 2008, 21:06:01 »

dojam? valja, jako.
Evidentirano

bajadera

« Odgovor #233 : Siječanj 06, 2008, 21:10:42 »

Mezzanine je meni - bla - yawn. :/ Ali ja i nisam nešto oduševljena s njima općenito.

nisam ni ja baš luda za njima. al jesam za mezzanine om, nekako mi je drukčiji od svega ostalog.

evo jedna dobra na blue lines - Be Thankful for What You Got
baš mi nekako '90-ies, dođe mi da i zaplešem i opuštam se uz nju
Evidentirano

layla

« Odgovor #234 : Siječanj 06, 2008, 22:00:48 »

foo fighters- echoes, silence, patience and grace

volim njihov zvuk inace, i dobar je album. Smješko

da, svidja mi se.  Cerim se
Evidentirano

layla

« Odgovor #235 : Siječanj 06, 2008, 22:14:31 »

Novi od Killersa sam poslušala, ali skupa sa ostatkom opusa i pojma nemam što je novo, što je staro. Tranquili ze rock. Romeo & Juliet obrada je super. To bi bilo to od mene.

Nemam pojma što preslušavam. Cerim se U nekom Nick Cave & The Bad Seeds moodu sam, pa ništa novo.

Šokiran Šokiran you foool.

btw- zasto ja padam s marsa?  Š? Š?  Osramoćen Osramoćen Osramoćen :srami se: kako se zove? koji? kako?

katie?

Neodlučan

i sta je s tim nick caveom, mene on samo bedira... a svi stariji mu se klanjaju, svi pobogu. zasto?  Osramoćen :sad ce me napast 3000 ljudi:
Evidentirano

pijuuu

Jadni majmuni kad bi samo znali šta ih čeka

« Odgovor #236 : Siječanj 06, 2008, 22:22:00 »

dobar.... Cool
Evidentirano

bajadera

« Odgovor #237 : Siječanj 06, 2008, 23:27:13 »

i sta je s tim nick caveom, mene on samo bedira... a svi stariji mu se klanjaju, svi pobogu. zasto?  Osramoćen :sad ce me napast 3000 ljudi:

me too.. al nisam mu još ni priliku dala, tako da ne mogu reć 100%, ali.. ne baš..
Evidentirano

katie

cosmic girl

« Odgovor #238 : Siječanj 07, 2008, 15:06:10 »

Šokiran Šokiran you foool.

btw- zasto ja padam s marsa?  Š? Š?  Osramoćen Osramoćen Osramoćen :srami se: kako se zove? koji? kako?

katie?

Neodlučan

ma pročitala i ja davno da nam novi killersov album stiže,al koliki sam samo fan prije bila,a sad mi puca k..šta ga još nisam nabavila. .al hoću,eto kažu ljudi da nije loš(hvala varzime i *  Poljubac)
a to za nicka c.ne znam ni ja zašto ga ljudi toliko vole slušat,mene jako iskomira. .ipak mogu da ga poslušam..neću više o njemu da ne bi mene iznapadal i Cerim se
Evidentirano

LONDON CALLING

Kita Cvica
Th

Moj je život Švicarska...

« Odgovor #239 : Siječanj 07, 2008, 21:47:50 »

platinum kolekšen od miše- vrh vrhova Cool Cool Cool Cool Cool
Evidentirano

bile patike
 Str: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 100 Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: