splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Kalendar | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: [1] 2 3 ... 7 Dolje Ispis
Autor Tema: rasprava o Kocki  (Posjeta: 4012 )
cole
čeka lito.

« : Prosinac 25, 2007, 21:27:55 »

Zbog velikog interesa koji je pobudio prošli show,kao prvu manifesta ciju u novoj godini u klubu Kocka predstavl jamo ponovno borce za očuvanje trash vrste.Dođite i čestitajte blagdane onima kojima to niste uspjeli u novogodišnjoj noći,uz trash i ostale hitove.

i ministars tvo kulture i grad financira ju ovakav klub.....  Sirast
Evidentirano

[ Svi smo na ovom svijetu samo turisti u prolazu.. . ]
rogonja

« Odgovor #1 : Prosinac 25, 2007, 23:28:45 »

da te zovemo sveznalic a il šaljivdžija? Š? Vrtim očima Poljubac
Evidentirano

Dante

« Odgovor #2 : Prosinac 26, 2007, 12:38:50 »

XXXX
Evidentirano
cole
čeka lito.

« Odgovor #3 : Prosinac 26, 2007, 17:46:29 »

Zovi me kako god želiš  Poljubac
Evidentirano

rogonja

« Odgovor #4 : Prosinac 26, 2007, 19:48:18 »

dobro zovem te baraba..a sad moš ić leć i sanjat i dalje pizdarije koje pišeš
Evidentirano

chemer
lover

zss team

« Odgovor #5 : Prosinac 26, 2007, 19:52:51 »

i tajna sila vas financira! Smješko
kad se već razmećete sponzorim a! Cool
Evidentirano

“Boring damned people. All over the Earth. Propagati ng more boring damned people. What a horror show. The earth swarmed with them.”
cole
čeka lito.

« Odgovor #6 : Prosinac 26, 2007, 20:08:57 »

Tvrdiš da disco klub Kocka nije projekt kojeg dijelom financira ju spomenuti?  Cerim se
Evidentirano

chemer
lover

zss team

« Odgovor #7 : Prosinac 26, 2007, 20:15:01 »

postaje zanimljiv o!!!!
rogonja???
Evidentirano

“Boring damned people. All over the Earth. Propagati ng more boring damned people. What a horror show. The earth swarmed with them.”
rogonja

« Odgovor #8 : Prosinac 27, 2007, 02:27:11 »

Tvrdiš da disco klub Kocka nije projekt kojeg dijelom financira ju spomenuti?  Cerim se
tvrdim da ono šta ja organizir am,radim o trošku udruge,a ti barabo prepametn a zaposli se u poglavars tvu ili ministars tvu,pa mi pošalji koju kunu, za tebe ću napravit i piđama party Šokiran
Evidentirano

cole
čeka lito.

« Odgovor #9 : Prosinac 27, 2007, 09:58:27 »

tvrdim da ono šta ja organizir am,radim o trošku udruge,a ti barabo prepametn a zaposli se u poglavars tvu ili ministars tvu,pa mi pošalji koju kunu, za tebe ću napravit i piđama party Šokiran

Rogonja alo alo šta si se uznemirio ... pa neće ti koji post na forumu uništit zlatnu i šuškavu treš koku koju si "osmislio".. Nigdi nisam napisa da tebe financira ju, već KUM-a...

Nekoliko ljudi (nisan siguran za broj) od Biškupića i Tamare dobiva plaćicu da osmisli kvaliteta n program kojim bi opravdali projekt kluba i mladim ponudili nešto šta će doprinije ti njihovu odrastanj u... ljetno/jesensko/zimske/maškare treš večeri to sigurno nisu... Klubu se izašlo i u susret otvaranje m šanka šta nije običaj kad su udruge u pitanju. Pa nadalje, režije koje također Kocki ne dolaze svakog mjeseca na naplatu.. . itd.

Uostalom daj bogat' reci koji je trošak "trash partija"... nekoliko prženih cd-ova Sirast? tuba gela za kosu?  il ste toliko pošteni pa zamp-u plaćate glazbena prava, taman da se i Simplicij a i Senna M oslade kojom kunom godišnje koliko ste ih se uvatili.

Ako ti je ustupljen prostor kao udruzi koja nešto organizir a, imamo problem.. . jer zašto onda karta od 20-30 kuna (puta 100-200 ljudi...l ove ohohoooo + zarada od cuge)

Ako ti je iznajmlje n prostor, a radi se o vikendu 5.1. opet imamo problem, jer smatram da je uprava Kocke u banani... jer zarađuje na komercija lnim pizdarija ma...

? (kao da čujem da će se Oki javi)
Evidentirano

rogonja

« Odgovor #10 : Prosinac 27, 2007, 10:51:46 »

Rogonja alo alo šta si se uznemirio ... pa neće ti koji post na forumu uništit zlatnu i šuškavu treš koku koju si "osmislio".. Nigdi nisam napisa da tebe financira ju, već KUM-a...

Nekoliko ljudi (nisan siguran za broj) od Biškupića i Tamare dobiva plaćicu da osmisli kvaliteta n program kojim bi opravdali projekt kluba i mladim ponudili nešto šta će doprinije ti njihovu odrastanj u... ljetno/jesensko/zimske/maškare treš večeri to sigurno nisu... Klubu se izašlo i u susret otvaranje m šanka šta nije običaj kad su udruge u pitanju. Pa nadalje, režije koje također Kocki ne dolaze svakog mjeseca na naplatu.. . itd.

Uostalom daj bogat' reci koji je trošak "trash partija"... nekoliko prženih cd-ova Sirast? tuba gela za kosu?  il ste toliko pošteni pa zamp-u plaćate glazbena prava, taman da se i Simplicij a i Senna M oslade kojom kunom godišnje koliko ste ih se uvatili.

Ako ti je ustupljen prostor kao udruzi koja nešto organizir a, imamo problem.. . jer zašto onda karta od 20-30 kuna (puta 100-200 ljudi...l ove ohohoooo + zarada od cuge)

Ako ti je iznajmlje n prostor, a radi se o vikendu 5.1. opet imamo problem, jer smatram da je uprava Kocke u banani... jer zarađuje na komercija lnim pizdarija ma...

? (kao da čujem da će se Oki javi)
zaista si obavješten vrhunski! Vrtim očima
E sad ..da ljudi koji ovo čitaju nebi pomislili da ti znaš, preko svojih nadnaravn ih moći sve da ti ja malo dam par informaci ja:
-plaću dobiva 1 šanker i 1 administr ator,dakle niko od voditelja manifesta cije,koji jel kako ti kažeš osmišljavaju program..
-šank je otvoren preko firme agregat
-dalje troškovi same organizac ije:
-redare vjerojatn o plaćaš ti
-tonca i tehničara naravno opet ti!
-famozni zamp,vjerovao ili ne također se plaća!
-osobu koja prodaje karte na ulazu plati tvoja rodbina
-crni fond kluba tvoji daleki rođaci iz Afganista na
-ukoliko treba iznajmit nešto od opreme, to također prepustim tvojim troškovima,zar si zaboravio? Š?
-flyere ili plakate dobrotvor no donira tvoj ujak
-naravno na kraju meni ili drugima iz kluba ostane za par praznih cedeova i tubu gela,kojeg na kraju poklonim tebi kao znak pažnje jer si se stvarno pokazao kao pravi sponzor Poljubac

Nego reci mi jeli ovako pametuješ i ostalim klubovima koje posjećuješ, il imaš nešto konkretno protiv kluba Kocka i programa kakav je takav je,pa opet privuče 300-400 ljudi?
Naravno za tvoje "osmišljene i oriđiđi organizac ije" vrhunskih zabava se nadaleko čuje Namigujem
Smatraj da san sa ovim završio debatu s tobom..pu sica! Poljubac
Evidentirano

cole
čeka lito.

« Odgovor #11 : Prosinac 27, 2007, 12:29:45 »

Rogonja, divan si s ovom retorikom ... "čekaj da ti ja nešto objasnim nemaš pojma"... to mi je tako poznato  Sirast

Nije mi ideja bila kritizira t Kocku ka klub ili projekt (ideja i postojanj e je hvale vrijedno, pa i sam san čest gost tamo i nije mi frka platit 30-50 kn za neku dobru svirku)... smeta mi ovakav način zabave koji je tamo sve češći, nema nikakvu kvalitetu, već služi nemojmo se lagat da se dobro zaradi. (sigurno je Ohara cilo lito puštala treš jer nije imala koristi od toga..maa ah)

Okrećeš namjerno tezu kako bi se izgubila poanta Namigujem Kad san pisa o financira nju nisan spominja tvoju "puštajmo malo mp3 večer" ili kako je pretencio zno nazivaš - manifesta ciju, nego o KUMovom projektu. ..

Svojim opširnim objašnjenjem samo si otvorio dodatna pitanja.. .

Daklem, sam se hvališ 300-400 ljudi x 20 kn ... je 6000-8000 tisuća kuna, a sve da platiš i šankera, "administr atora", redara, tonca, tehničara, zamp,  prodavača ulaznica, nešto opreme, fotokopir ane plakate A4... i daš im po 500 kn dnevnicu osigura si to lovom od ulaznica i još ti je ostalo. A zašto bi se uopće svih njih plaćalo, šta nema u toliko udruga koje čine koaliciju 10 ljudi koji vikendom mogu pokrit obveze koje nisu propisane zakonom da moraju bit stručne osobe (redari, zamp)

ps. nije uračunata lova od šanka cilu večer...

dalje,
Šta ti znači da je šank otvoren preko firme agregat? Da se znači iz proračuna plaća šanker, a ta firma zarađuje na piću? Nisan upoznat, objasni.. . tko je vlasnik, i kome lova od toga...

KUM plaća vodu i struju u Kocki mesečeno? Sirast

ps. A na tvoje pitanje da li kritizira m i ostale klubove.. .
sve s ovakim pokušajem zarađivanja naravno - pa čitaj malo  Namigujem
Evidentirano

26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #12 : Prosinac 27, 2007, 13:37:13 »

Ne znam zašto je ljudima problem pristojno i jednostav no odgovorit na logična pitanja, nego u 99,9% slučajeva krenu napadat i omalovažavat onoga tko pita  Vrtim očima Ne samo u ovoj temi, općenito govorim.

Ja virujem da niko u Kocki ne zgrče ogromne pare i kužim taktiku da prihod od jedne večeri npr Trasha pokrije troškove npr. nekog kvalitetn og, ali ne i komercija lno isplatlji vog (dovoljno posjećenog) , benda.

Kužim i da jedan klub ne može radit bez šanka (šta, pit ćemo sam ono iz Tommya šta donesemo?) i da je hvalevrij edno šta su KUMovci sve sredili da klub ima legalni šank.

Ne smatram se toliko pametnim da napamet pričam i slažem troškovnik jednog koncerta bez da sam u životu organizir a i jedan koncert. Sad sam se sitija računice AnteFolka koji je isto tako napamet sračuna koliko bi njemu tribalo za uredit prostor Info zone i čudija se na nešto manje od 200 tisuća kuna ili antirivaša koji su govorili da bi oni Rivu uredili za neki n puta manji iznos Vrtim očima

Ne znam zašto je to bilo problem odma reć, nego filozofir at i stvarat neugodan dojam da se dirnulo u osinje gnjezdo.

A šta se programa tica... Ne znam tko bi u ovom gradu moga bolje  Neodlučan Isto ka šta ne znam koji bi to mladi radili svoj, bolji, program za mlade na  gornjim etažama Doma mladih. Tužno, ali istinito. No, doć će bolja vrimena, kad tad, valjda Smješko

Evidentirano

"Ljudi koji uzimaju sebi za pravo kritizira ti bez imalo truda da se predmet njihove kritike pokrene nabolje nisu kritičari, nego srala bez pokrića"
maja
Alles Wieder Offen

Zieh!

« Odgovor #13 : Prosinac 27, 2007, 20:21:03 »

Prvo - skidam kapu ekipi šta radi u Kocke, jer podnosit sve predrasud e (koje u zadnje vrime ipak valjda blijede), i radit (velika većina) bez plaće, baš i nije san snova.
Volontira nje je divna stvar, al kad nemaš starce koji te uzdržavaju/posal od kojega moš živit, nije baš popularno reć - ok, aj idem ja sad besplatno radit nešto jer mi se uhm... radi (mislim , samo reakcije staraca su veliki plus  Cerim se ).

Program - ove se sezone nisam usrićila, al je zato posjećenost, čini mi se, ipak bila nešto veća nego prije. Činjenica je da splićani ne prepoznaj u (ili ne žele prepoznat) neke alternati vne bendove - vrhunac alternati ve je valjda Hladno Pivo, (kao ni alternati vnu kulturu ustalom), tako da će na jedne Gone Bald doć 10 ljudi. Koji su jebote to? Khm, to je moja poanta.

Onda možemo srat po Kocki šta radi 'komercija lne' stvari, pa i ovi jebeni treš na koji me divlji konji ne bi odvukli. To možemo zahvalit jedino samo i isključivo splitskoj mladeži koja ovakve stvari puši. Da se mladi splićani žele muzički obrazovat u malo širim okvirima, Einstürzende Neubauten bi svirali u Splitu, a ne rock dinosauri, na koje naša mladež i starež svršava.

Šta oću reć - ekipa iz Kocke (Doma) je bila vozila svoj film do prije nekog vremena, al sada osluškuje bilo grada (mladeži) i pokušava ih namamit da dođu. To, šta se muve lipe uglavnom na govno, nije njihova krivica  Namigujem
Evidentirano

Nach mir die Flut
nach mir Tornados
nach mir Tsunamis & Säuberungen
nach mir die Härte
die Kälte die Dürre die Glut

Ich gehe jetzt
Mazdash

Black?

« Odgovor #14 : Prosinac 27, 2007, 21:05:05 »

Vidim da me se briše. Što je divno. Jer kada se raspravlj a o kocki, nemoguće je ne pričati o smrdljivo j bagri koja tamo obitava. Dom mladeži koji je iz okupljališta za studente i možebitne intelektu alce, jednako kao i mlade osobe, postao Dom Skvotera i prljavih besposličara. Al pretposta vljam da je to dvoje i teško odvojiti.

Što se potonje izjave tiče, kužim da je maji zasigurno teško što ne postoji pravo mjesto u Splitu koje bi baš njoj pasalo. Kada priča o kulturi i muzičkoj naobrazi razmišlja o nekakvim starim rokerima ili mladim "alterašima" (sinonim za dugokose fureže) koji su svijetu rocka bitni koliko i kršćanima logika. Ne razmišlja o nekakim trance/ techno / goa / orkestral nim / akustičnim / flamengo / etc. fegetima, jer, oni mirišu.
I tu je, dragi moji, problem. Alternati vci se poistovjećuju sa rockom i čistoćom prirode, ne kužeći da su i sami postali dio predvidlj ivog samoiluzo rnog mainstrea ma, te se ZGRAŽAJU kao židov nad Aušvicom kada čuju da netko želi ići na nekakvu treš večer i slušati nekakvu muziku koja njega ne zanima! NJEGA NE ZANIMA, A TO NEKO ŽELI SLUŠATI!?  PA ZAR JE TO MOGUĆE, KAMO IDE OVAJ SVIJET I TAJ DOM MLADEŽI, PRODANI DOM MLADEŽI, DOM GDJE TREBA BITI PRLJAVIH ROCKERA, MLADIH NADOBUDNI H PRLJAVIH ROCKERA i JEFTINE PIVE!

Da, vule, niste alternati vne. Pomirite se s tim.
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 7 Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: