splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: [1] Dolje Ispis
Autor Tema: City Centar one u Splitu  (Posjeta: 5996 )
Oki

« : Listopad 23, 2009, 09:43:15 »

Kaufmann-Hofmann grupacija u Splitu gradi City Centar

Na produžetku Vukovarsk e ulice, na predjelu Brnik u istočnom dijelu Splita u tijeku je gradnja shopping centra City Centar one Kaufmann-Hofmann grupacije, koja bi, prema planovima investito ra, trebala biti okončana do jeseni 2010. godine za kad je predviđeno otvaranje .

http://www.slobodnadalmacija.hr/O-ku%C4%87o-mala/tabid/93/articleType/ArticleView/articleId/75393/Default.aspx
Evidentirano

Moja Borba Za Istinu - Moja Snaga Za Bolje Sutra
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #1 : Listopad 23, 2009, 13:18:13 »

Gradi se to na sjevernoj strani Lovrinca, grade se na južnoj strani Superkonz um i Plodine.. . Vukovarsk a ulazi u taj dio grada... Neka, lipo.
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
AnteFolk

Fenomenomenalno osecam se...

« Odgovor #2 : Listopad 26, 2009, 09:10:37 »

znacajno je da se gradi kraj Lovrinca , ima nesto u tome..
Evidentirano

"Moja tamna tacka ti si na mome modrom jedru i u moru mojih ljubavi"

http://www.youtube.com/watch?v=ezQmLF0ayfw
babi

« Odgovor #3 : Listopad 28, 2009, 00:32:44 »

a neka..
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #4 : Listopad 30, 2009, 19:21:45 »

znacajno je da se gradi kraj Lovrinca , ima nesto u tome..
Iz ovog City Centra do Plodina ćeš moć prikratit priko groblja pa usput didi ostavit cviće Sirast
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
apaurin

« Odgovor #5 : Listopad 30, 2009, 22:04:06 »

Neka se gradi,nema ništa loše u tome.Neko če se tamo zaposlit sa tim centrima do tih lokacija stiže cesta-infrastruktura,skaće vrijednos t zemljišta,pojavit će se drugi zainteres irani potencija lni ulagači.Plačaju se komunalni  i ini doprinosi i porezi,novac ide u Gradsku blagajnu. Investici je donose i prosperit et malom čoviku. Smješko
Evidentirano

Domovina
matek

Nisam nigdje otišao

« Odgovor #6 : Listopad 31, 2009, 16:55:22 »

Nek se gradi, dobro da se oživi taj dio grada barem tako, ako su već nasilu utirali dvoranu ( i možda toranj) u Loru di joj nije misto.
Evidentirano

Thank you ladies and gentleman, i hope you feel fine tonight
colorado

« Odgovor #7 : Studeni 03, 2009, 15:05:44 »

meni je super šta se zatvar proizvodn ja, a ka nude se poslovi u trgovini. .. šta će se prodavat? made in banja luka, made in china, made in neznan ni odakle...

i koji će nan kurac više iti jedna škola osin trgovačke?
Evidentirano
apaurin

« Odgovor #8 : Studeni 05, 2009, 17:12:16 »

Istina je .Mi nemamo nikakvu proizvodn ju,ovo šta smo imali i to je propalo ili će skoro(ŠKVER).SMS ide u stečaj,samo građevinske tvrtke,stanogradnja i prodajni centri.Očito je da u našim uvijetime nije isplativo ulagat u proizvodn ju,pa ni hrane .Sve šta se nudi iz uvoza mi ni blizu ne možemo bit konkurent ni s cijenom.K valiteta je sigurno na našoj strani ali večina konzumena te bio čega gleda prvo cijenu. I tvrtke u SLoveniji koje su preživile pretvorbu i držale su donekle kvalitetu sada su u financijs kim problemim a.
Ulaganje u proizvodn ju je skup ,dugotrajan i neizvjest an posao.
Zato bolje i centri nego ništa,glavno da se nešto miće-80.ooo ooo,kn nije mala stavka toliko je uplata za komunalij e City one centra.našem Splitu super
Evidentirano

Domovina
PatKa

hedonist, kolekcionar

« Odgovor #9 : Studeni 05, 2009, 18:56:39 »

aajme još jedan shopping mall ..bljak.. Neodlučan
Evidentirano

"Our hour is marked, and no one can claim a moment of life beyond what fate has predestin ed.."
-Napoleon

matek

Nisam nigdje otišao

« Odgovor #10 : Studeni 06, 2009, 13:25:57 »

Pa možda nema proizvodn je, zato imate vatrene, imate neponovlj ive kauboje, veličanstvene prazne sportske arene, Snježne kraljice i sav lažni sjaj.
Evidentirano

Thank you ladies and gentleman, i hope you feel fine tonight
 Str: [1] Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: