splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: 1 [2] Dolje Ispis
Autor Tema: studentski domovi skuplji za 100%  (Posjeta: 1121 )
Grinch

« Odgovor #15 : Kolovoz 07, 2009, 13:18:02 »

Al' najdraže mi je kad aktivni članovi mladeži stranke koja je na vlasti počnu, zajedno sa ostalim smrtnicim a, za rješenje problema kucat na stražnja vrata, a na prednjima su uglađeni i fini...
Meni je draze kad se ljudi pod razliciti m nickovima busaju u prsa pozivajuc i se za kojekakav rad i postenje, a kad triba radit - pedala.

Zar si se to ti naša prozvan?  Šokiran

Ne vidim baš neku vezu tvog posta i teme  Neodlučan Al lito je, dosadno je, nemam ništa protiv tvoje teme, priča se da je opet aktualna Sirast

Nisam nego vidim da ti pises šta ti je drago pa kontam idem i ja, nek svit zna. Možda mi ko i ispuni kakvu zelju. Koa tema?
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #16 : Kolovoz 07, 2009, 13:25:21 »

Kako koja tema? Pa to o "ljudima pod razliciti m nickovima koji se busaju u prsa pozivajuc i se za kojekakav rad i postenje, a kad triba radit - pedala". Siguran sam da imaš još šta za napisat, a meni je dosadno, svi portali pišu isto o Hajduku.
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #17 : Kolovoz 07, 2009, 18:49:36 »

Dakle, Grinch, vidim da ti trebam pojasnit, da si osta zbunjen.. .

Mislija sam na to da mi je glupo da se stranačke osobe zalažu putem trećih organizac ija za nešto za šta su nadležni ljudi iz njihove stranke. Logično, a vjerojatn o i učinkovitije, bi bilo da te zahtjeve usmjere kroz stranačku hijerarhi ju.

Ili barem da i službeno sa zahtjevim a u javnost istupe kao mladež te i te stranke, a ne kao organizac ija iza koje se "kriju".
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
babi

« Odgovor #18 : Kolovoz 13, 2009, 13:08:26 »

nego po kome ce nego po studentim a..neka oni prodaju one puste aute(ka da se bas moraju vozit u onin nabrijani n autima) i onda smo vec napola izasli iz krize..je l sanader jos krije svoj dragocjen i bmw..đubar
Evidentirano
zijo

« Odgovor #19 : Rujan 05, 2009, 00:44:31 »

koliko vas je bilo u domu? zivilo bar tjedan dana...? p.s. uredjenje, kvaliteta .wtf?

uredili su ga , jesu zato sto je bio ko sirotiste, to kad bi eifellov toranj prifarbal i svaki put i rekli alo skuplja je karta jer smo uredili niko nebi isa na njega , a kad su radovi bili na domu ne za vrijeme sezone nego u 9 mjesecu i 10om kad su ispiti i predaanja ...! jazavci najveci.. . sad su smanjili kvotu i povecali cijenu cekaj di to ima jebem ima mater...o prostite sto sam seljak al ono bas su jazavci.. .
Evidentirano
 Str: 1 [2] Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: