splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
Anketa
Pitanje: Jeste li za uvođenje noćnih buseva i kojih?
Ofkors, svakonoćno, svakih uru Omiš-Split-Trogir
19ka (i ovi novi) ka šta i je, ali svaku noć
Ostavija bi ka šta i je (samo vikendom, 19ka i ove nove linije)
Ukinija bi ih skroz
Samo uvest noćne polaske na neke linije.

Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Dolje Ispis
Autor Tema: noćni busevi  (Posjeta: 11090 )
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #75 : Studeni 24, 2009, 12:05:26 »

Zakon  mi je ova priča o tome tko je zaslužan Sirast Preprepre jadno. U biti mi nije jasno, jel vijest da su Studentsk i zbor i Studenti za studente (ah, opet ta suradnja dvaju "predstavn ičkih" tijela studenata…) nešto zatražili pa dobili ili to da smo dobili 3 noćne linije.

Prvo plakanje ode na naslovnic i, sad vidim plakanje i u komentari ma na Slobodnoj…

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/80257/Default.aspx

A priča je stara najmanje tri godine i od tad se konstantn o upire sa različitih strana. Trebalo je tri godine da netko politički podoban konačno porazgova ra malo s Vitićem.

A šta je najgore.. . uopće nije za hvalit se kad se nešto ovako dogovori u pregovori ma, bolje je reć da je to ponuda Prometa nakon 1001. zahtjeve na istu temu. Uz ovakve dogovoren e uvjete 100% je sigurno da će se te linije ukinit i da nikad neće zaživit priko tjedna.

30% popunjeno sti uz 3 linije preko zime... to je samo početak idiotarij e Sirast
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
babi

« Odgovor #76 : Siječanj 08, 2010, 19:22:10 »

ugl. ništa o tih buseva
Evidentirano
colorado

« Odgovor #77 : Siječanj 18, 2010, 12:40:12 »

ma to je neka adminnist rativna greška, kažu studentsk e organizac ije  Š?
Evidentirano
cole
čeka lito.

« Odgovor #78 : Siječanj 18, 2010, 16:40:43 »

Sjajne su ove tri noćne linije - bravo SZ i SZS Namigujem
Evidentirano

[ Svi smo na ovom svijetu samo turisti u prolazu.. . ]
branxxy

« Odgovor #79 : Siječanj 19, 2010, 18:42:31 »

Znam da nije to tema,al zna li itko što kontrolor po zakonu mora imat tjekom legimiran ja i pisanja kazne u busu?
Na netu ništa nema o tome...
Evidentirano
robinhost
kralju!

...

« Odgovor #80 : Siječanj 19, 2010, 19:05:52 »

onaj koji mene uvik štopa, u dzepu uvik ima krunicu.
zapricali smo se par puta, dosli do pravog hrvatstva i pokaza mi je krunicu.
Evidentirano
colorado

« Odgovor #81 : Siječanj 19, 2010, 19:38:43 »

nedan osobnu kontrolor u ni pod razno, odakle njemu pravo legitimir at... a inače ti pokažu iskaznicu od prometa da su kontrolor i...i to je tooo...
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #82 : Veljača 02, 2010, 10:16:20 »

Ovaj dio foruma je posta totlano sranje, očekiva sam bar da je neko stavija link na novi tekst o noćnim linijama. To i nije toliko loše, jer znači da je ona legendarn a generacij a pozavršavala faxeve i škole, zaposlila se, našla nova radna mista... Namigujem

Dakle, link...
Citat:

Moj komentar: ocjena 3...

Definitiv no je i dalje loše to šta ide samo vikendom i šta je „pilot projekt“ jer je gotovo sigurno da će ga u lipnju otkazat (osim ako to nije marketinški trik za pobrat više simpatija građana), a to je dužnost Grada da osigura kvaliteta n javni prijevoz (i noću).
Ne znam zašto ova linija do Lore nije mogla produžit kroz tunel i bit bliže studentsk om domu i uključit izolirane Meje.

A ovo smanjivan je pokaznih karata je odlično, ali bilo bi još bolje kad bi se cili sustav presložija i stvorija logičan odnos - jeftin i kvaliteta n javni prijevoz čiji minus pokriva skupo parkiranj e u centru grada.

I ništa od spomenika Vidi Popoviću?!  Plač Čak ni mediji više ne spominju studentsk e udruge ka inicijato re, nego mlade. Ma, stavit će mu njegova stranačka vojska bar sliku u svaki od ovih buseva, a SZSst se ionako dala u filmske vode Cerim se
Evidentirano

tino.b

« Odgovor #83 : Veljača 02, 2010, 15:24:21 »

I ništa od spomenika Vidi Popoviću?!  Plač Čak ni mediji više ne spominju studentsk e udruge ka inicijato re, nego mlade. Ma, stavit će mu njegova stranačka vojska bar sliku u svaki od ovih buseva, a SZSst se ionako dala u filmske vode Cerim se

Nisi moga ovo priskocit a?
Moga si se ti skinit sa foruma i povuc stvar umisto da blatis.
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #84 : Veljača 02, 2010, 21:03:41 »

Nisi moga ovo priskocit a?
Moga si se ti skinit sa foruma i povuc stvar umisto da blatis.

Naravno da nisam moga priskočit jer je to idolopokl onstvo karakteri stično za stranku iz koje dolazi naprosto tragikomično i loše - šta se vidi iz aktualne nacionaln e situacije .

Nek svatko radi svoj posal i daleko ćemo dogurat, moj posal nije da brinem o usluzi javnog prijevoza, ali je moje pravo da kritizira m. Odavno tvrdim da je smiješno i nelogično da pozicioni rani pripadnic i stranačkih pomladaka (kao) djeluju kroz svoje udruge, a ništa ne rade kroz svoju stranku po istom pitanju.

I ne blatim ja predsjedn ika SZ, nego od njega redikula rade oni koji mu se uvlače u guzicu pisanjem onakvih komentara na Slobodnoj .
Evidentirano

e1

« Odgovor #85 : Veljača 03, 2010, 02:08:56 »

A žalosti za gospu!  Plač
Ima tri godine da san postavija ovu temu i još i duže da se pila s njom generalno, a sad uvode (da ne poviruješ) još par linija, AL OPET SAMO PETAK I SUBOTU?!?!?!  Vrtim očima  A bisera, ne mogu sebi doć...  Š?

Ajde, mogu se složit da triba uvest i liniju po vukovarsk oj, ali da se ne uvede NIJEDNA svaki dan - un-be-fucking-liveable!  Šokiran

A da su normalni uveli bi točno tri linije (svakih uru npr), a koje bi pokrile SVE - i grad sam i okolicu: Omiš-Poljička-Sukoišanska , Trogir-Dom. rata-Traj. luka , Kamen-Vukovarska-Općina-HRM-Tunel-Zvončac i, VOILA! Riješeno sve, zadovoljn i SVI oni koje i po danu pokriva Promet...
Jedino još onda ostaje potez prema Klisu i Dugopolju, al koliko je to realno očekivat nisam baš siguran.. .

Ali naravno, naši se pametni domozgaju (izgleda da im je IQ otprilike sobne temperatu re, kad su to smislili) uvest pet linija koje voze vikendom, pa nemoš na njih uvik računat, nego se moraš mislit koji je dan i koja ura kad tribaš di ić, pa AKO se TREFI da ima busa - LUDILO...  Cerim se Strašno, a onda još i UVJETUJU nastavak usluge (pa i buduće poboljšanje hahahaha LMAO!) time da im ima interesa za te linije koje 99% građana ni ne znaju da voze, a troke da ih koriste!?!?!?

Ma NITI NA STAJALIŠTIMA DI PROLAZE NE NAPIŠU VOZNE REDOVE TIH NOĆNIH LINIJA, a trebale bi bit pune TRIDESET %?Š? Pa nisu normalni. ..  Vrtim očima
Evidentirano
misionar

« Odgovor #86 : Veljača 03, 2010, 09:32:04 »

@Tino potpisuje m...

@Vijecnice... Ukoliko ti se ne sviđa rad zbora lipo ces uskoro imati izbore, sastavi listu za sveučilišni zbor ili fakultets ki. Ukoliko smatras da SZsSt ne radi dobro lipo osnuješ udrugu(studentsk i klub ili što vec...) te radis onako kako misliš da treba. Cinjenica je da forum nije niti ce ikada biti riješenje jer na njemu visi 10 istih ljudi koji samo žugaju i žugaju-i tako iz šupljeg u prazno! Nekad sam imao previše ocekivanj a od tih foruma ali sam se razocara. Šta se tice stanja u državi... Kažeš kako nam država ne bi bila ovakva da se u tim strankama radi kako triba. Sirast Ne bi nam država bila ovakva da se ovaj narod trgnia na vrime, svi nekog vraga žugaju i ocekivaju da netko drugi to OBAVI za njih. Molim lijepo... Momci u tim organizac ijama su volonteri koji nisu ništa dužni, niti rade za placu vec samo oce nesto minjat. Molim te da malo racionaln ije sagledaš stvari, i nemoj ti mladi covik bit ka i ovi naši stari. E da, ti hrvatski građani....Što reci o zemlji gdje Simona i Ante dižu gledanost tv kucama, pune novine (ako se to jos može tako nazvati, jer kad vidin ona nepismena piskarala ...uf..), Nives izdaje knjige koje postaju Bestselle r a Vidoviti Milan prognozir a buducnost Hrvatske (i "brace" jugoslove na)?!!!
Evidentirano

Nema men' bez moje dektive ništa!
colorado

« Odgovor #87 : Veljača 03, 2010, 10:34:34 »

ti momci volonteri grade svoju karijeru, i to šta su volonteri ne znači da mogu ne radit ništa... ko zna kad kreću ovi autobusi, di to piše, kakva je reklama prema mladima koji bi trebali punit 30% tih autobusa? oće in se naplaćivat ti noćni busevi? ako oće zašto oće? jel puno od ponoć do 4 ujutro, svakih uru, počastit mlade sigurnom vožnjom doma? to su 4 đira dnevno... pa ne troše ti busevi toliko...
penzioner i se mogu vozit mukte a mladi te 4 vožnje ne? koliko vridi mladi život? 10 kn? 30 % punog busa?

i još jednom, "volonteri" ala štimac u hajduku i mladež stranaka u studentsk im udrugama i savjetima mladih bacaju ljagu na stotine i tisuće volontera koji svoj posao volonters ki obavljaju pošteno, iako " su volonteri i nisu ništa dužni"...
koja demagogij a...
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #88 : Veljača 08, 2010, 13:54:24 »

@misionar
Otiša si puno u stranu, a tema su noćne linije. Ja ne pričam o radu SZ ni o predsjedn iku SZ, nego o noćnim linijama. Da je bar bilo više političara koji su na ovakav način skupljali bodove – ako ništa drugo, grad će tri miseca imat ove noćne linije.

Ivanišević (HDZ) koja je radila u Županiji, a sad radi u Gradu sazove sastanak sa mladim stranačkim kolegama infiltrir anima u udruge i na tom sastanku "aktualizi raju" već godinama aktualnu temu i odjednom se baš na tom sastanku kao feniks ukaže rješenje, a novi predsjedn ik SZ (istaknuti član HDZa) kao spasitelj ... propagand a stranačke vojske u komentari ma na Slobodnoj veliča predsjedn ika SZ na svakom koraku... predsjedn ik SZ postaje savjetnik Župana (HDZ)...

Ma ne, ništa nije povezano Sirast

Dakako da su ove činjenice jako bitno za temu o noćnim linijama jer kad znamo kako su i zašto dobivene, lako je zaključit koliko će trajat, koliko treba bit zahvalan i koliko pokazuju brigu Grada i Županije o mladima. Naime, mnoge će ovi tragovi (busevi, savjetnik ...)  odvest do totalno krivog zaključka.
Evidentirano

colorado

« Odgovor #89 : Veljača 23, 2010, 19:04:38 »

nisu noćni, al za sve švercere  Cerim se

danas grad odlučia da je propisana kazna za švercanje od 200 do 300 kn jer je prijedlog od 200 do 1000 kn nerealan jer je to u slučaju kazne od 1000 kn čak sto puta uvećana cijena karte...

stupa na snagu valjda za 8 dana...

Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: