splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
Anketa
Pitanje: Jeste li za uvođenje noćnih buseva i kojih?
Ofkors, svakonoćno, svakih uru Omiš-Split-Trogir
19ka (i ovi novi) ka šta i je, ali svaku noć
Ostavija bi ka šta i je (samo vikendom, 19ka i ove nove linije)
Ukinija bi ih skroz
Samo uvest noćne polaske na neke linije.

Str: 1 ... 5 6 [7] 8 Dolje Ispis
Autor Tema: noćni busevi  (Posjeta: 10735 )
robinhost
kralju!

...

« Odgovor #90 : Veljača 23, 2010, 19:11:25 »

pa dosad je bila 50 pa koliko posto svercera popije kaznu? 10%, 12% mozda? Cerim se
Evidentirano
colorado

« Odgovor #91 : Veljača 23, 2010, 19:28:51 »

sad su tili uvalit tu veću kaznu, al nije prošlo  Cerim se
59 kn ti je bilo na licu mista, a sad je 100 kn... ovo je ako neš platit odma...
Evidentirano
e1

« Odgovor #92 : Ožujak 13, 2010, 19:25:00 »

Pa ovi nisu normalni!!! Ukinuli 19ku, a ta jebena 23ka vozi samo 4 PUTA TJEDNO - Petak u 1 i u 2, te subotu isto tako!!!!! S T R A S N O!!!!!!!!!! KOJU PM OVI PROMETOVC I RADE?!? Idioti... Tužan

Ovde u anketi 60% ljudi odgovori da 19ku triba ostavit i stavit je svaku noć, A ONI JE UKINU!!! I šta sad onima koji stoje na Brdima, Njivama, Kocunaru itd? Da puše k? To bi značilo ovo šta su napravili ....

Žalost, žalooooost!!!!  Plač
Evidentirano
Rozi

« Odgovor #93 : Ožujak 13, 2010, 22:34:21 »

http://www.promet-split.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=211&Itemid=958

http://www.promet-split.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=230&Itemid=964

http://www.promet-split.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=229&Itemid=963

nije valjda teško provjerit to šta govoriš
Evidentirano
pcelica

« Odgovor #94 : Ožujak 17, 2010, 08:25:41 »

studenti su ti koji su zahtijeva li da se uvedu ove dvi linije, 39. i 40. , koje kvartovim a poput Brda, Ravne njive, Neslanova c, itd. ništa baš ne pomažu. ja osobno nisan izašla van vikendom, od kada se ukunula 19. jer ne želim pješačit u 3-4h ujutro. pomoć!!!
Evidentirano
Rozi

« Odgovor #95 : Ožujak 17, 2010, 15:03:47 »

studenti su ti koji su zahtijeva li da se uvedu ove dvi linije, 39. i 40. , koje kvartovim a poput Brda, Ravne njive, Neslanova c, itd. ništa baš ne pomažu. ja osobno nisan izašla van vikendom, od kada se ukunula 19. jer ne želim pješačit u 3-4h ujutro. pomoć!!!

Pa al ova 23ica ne vozi skroz kroz Domovinsk og rata? Šta je relativno blizu i Brda i Ravnih njiva?

(nisan siguran koja je ruta 23ice al čini mi se da je ruta priko cile Domovinsk og rata!?)
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #96 : Ožujak 17, 2010, 15:33:54 »

Nisu zahtijeva li studenti, nego dvi studentsk e organizac ije koje teško da mogu predstavl jat želje studenata . Da se pitalo studente, sumnjam da bi iz trase izostavil i studentsk i dom u Spinutu, a možda bi im i draže bilo da se pare od 3 noćne linije vikendom ulože u subvencij u taxija noću cilim tjednom.

Ako do doma trebaš pješačit 3-4 ure, di živiš, ma Mosoru? Sve da se iskrcaš na TTTSu do Brda ćeš doć za 3 ure  Cerim se

Citat:
23 HNK – Općina – Solin
39 Lora – Općina – Pazar – KBC – TTTS
40 Traj. luka – Pazar - Vukovarsk a – Kila
http://split.com.hr/hr/news-detail/20100311-gradskeaktualnosti-taxi-ili-bus-pojma-nemaju

Jednom je na forumu postojala neka trasa, neko je nacrta, u biti je bila malo izmijenje na 19ka i znam da mi se puno više sviđala nego ova koja, po meni, ima najmanje bus viška i loše pokrivene dijelove grada. Al sad ne mogu nać di je postana ta slika  Neodlučan
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
colorado

« Odgovor #97 : Ožujak 17, 2010, 15:45:34 »

malo si krivo skužia onaj dio o pješaćenju  Cerim se
Evidentirano
cole
čeka lito.

« Odgovor #98 : Ožujak 17, 2010, 16:06:16 »

Mah, da je grad ozbiljno razmišlja o noćnoj liniji malo bi se ozbiljnij e uvatio razmišljanja di su one potrebne. I dalje smatram da je optimalno za Split jedna proširena linija koja kruži jedan sat, svakog dana u tjednu ne samo vikendom. Idealno bi to funkcioni ralo i zimi, a naročito liti kad su turisti tu...

Dobra mi je i opcija da ako bi taksiji za područje grada bili 40-50 kuna najviše... to je ok cijena.
Evidentirano

[ Svi smo na ovom svijetu samo turisti u prolazu.. . ]
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #99 : Ožujak 17, 2010, 16:52:01 »

malo si krivo skužia onaj dio o pješaćenju  Cerim se

LOL Stvarno Sirast Onda nek uzme taxi sa prijama za 12 kuna, neće je ni jedan bus do isprid portuna dovest  Cerim se
Evidentirano

spirou
Izbjegao iz Splita...

« Odgovor #100 : Ožujak 18, 2010, 10:21:01 »

nisam ja skužija za pješačenje..di se ide?  Cerim se

p.s.
taxi za 50 kn možeš prikrižit.... ST taksisti (baš kao i oni iz ZG) imaju monopol  i na cijene i na usluge

oni nece spustit cijene,a niko drugi ne može doć vozit, sve i da oće
Evidentirano

Gospodars ka komora traži majstora za uvođenje plina.

Šifra: Nadan
pcelica

« Odgovor #101 : Ožujak 18, 2010, 11:12:23 »

ma ka da bi se tužakala da se nisan dodatno informira la! znan za noćnu liniju 23., al u čemi je problem, ona vozi 4 puta- petkom i subotom, al samo u 1h i 2h ujutro! i daj se ne pravi pametan, ka da sam ne znaš kad ideš vanka vikendom da ljudi uvik ostaju duže od te ure a da ne govorin sad kad zatopli.
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #102 : Ožujak 18, 2010, 11:20:08 »

p.s.
taxi za 50 kn možeš prikrižit.... ST taksisti (baš kao i oni iz ZG) imaju monopol  i na cijene i na usluge

oni nece spustit cijene,a niko drugi ne može doć vozit, sve i da oće
Ali taxi za 50kn već funkcioni ra...
http://split.com.hr/hr/news-detail/20100311-gradskeaktualnosti-taxi-ili-bus-pojma-nemaju

ma ka da bi se tužakala da se nisan dodatno informira la! znan za noćnu liniju 23., al u čemi je problem, ona vozi 4 puta- petkom i subotom, al samo u 1h i 2h ujutro! i daj se ne pravi pametan, ka da sam ne znaš kad ideš vanka vikendom da ljudi uvik ostaju duže od te ure a da ne govorin sad kad zatopli.
Ma krivo sam skužija ono 3-4 ure. Reka sam da se ni meni ne sviđa ova kombinaci ja koja, po meni, ima najmanje bus viška i loše pokrivene dijelove grada i da je jednom na forumu postojala neka trasa koja je bila malo izmijenje trasa 19ke, al sad ne mogu nać di je postana ta slika.
Evidentirano

pcelica

« Odgovor #103 : Ožujak 18, 2010, 11:28:44 »

Citat:
Ako do doma trebaš pješačit 3-4 ure, di živiš, ma Mosoru? Sve da se iskrcaš na TTTSu do Brda ćeš doć za 3 ure  Cerim se

bolje čitaj pa ćeš razumit šta san napisala!!! ne želin ić pješke u tu uru! i ne pravi se pametan, ne pristaje ti!
Evidentirano
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #104 : Ožujak 18, 2010, 13:53:23 »

Citat:
bolje čitaj pa ćeš razumit šta san napisala!!! ne želin ić pješke u tu uru! i ne pravi se pametan, ne pristaje ti!
Bolje čitaj pa ćeš vidit da sam se ispravija već dva puta. Ili moram na kukuruzu klečat? Ne nerviraj se, ne pristaje ti  Poljubac
Evidentirano

Str: 1 ... 5 6 [7] 8 Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: