splitski.portal
splitski.portal
Forum | Lista članova | Traži | Prijava | Registracija
« natrag naprijed »
 Str: 1 [2] Dolje Ispis
Autor Tema: Robna kuća na peristilu?!!  (Posjeta: 2999 )
voxignis

Bez Osobnog Teksta.

« Odgovor #15 : Listopad 02, 2008, 23:06:51 »

ni kreativno ni duhovito
Evidentirano

So girly, aww!

26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #16 : Listopad 03, 2008, 08:43:03 »

@Oki Jel ti odgovorij a Kuret? Tribalo bi u prosvjede, kontaktir ak DKB da organizir aju štagod.
Evidentirano

Ušutkati kritiku znači ušutkati slobodu.
Oki

« Odgovor #17 : Listopad 03, 2008, 09:00:28 »

@Oki Jel ti odgovorij a Kuret? Tribalo bi u prosvjede, kontaktir ak DKB da organizir aju štagod.

Nije jos, tko zna da li uopce pregledav a svoj inbox mail, ili je vjerovatn o zaokuplje n bitnijim pitanjem od ovog, ili je van Splita po poslovnoj duznosti. cim eventualn o odgovori, proslijed ujem tu. A sta se tice kontaktir anja DKB, ako zelis slobodno iako ne vidim da samo oni tribaju reagirat vec cilo pucanstvo naseg Grada.
Evidentirano

Moja Borba Za Istinu - Moja Snaga Za Bolje Sutra
26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #18 : Listopad 03, 2008, 09:17:11 »

A sta se tice kontaktir anja DKB, ako zelis slobodno iako ne vidim da samo oni tribaju reagirat vec cilo pucanstvo naseg Grada.
Da, mene posebno vole, a ti si već surađiva s njima. Mislim da su oni najkompet entniji i već dobro uigrani za takve akcije.
Evidentirano

Oki

« Odgovor #19 : Listopad 03, 2008, 11:45:03 »

A sta se tice kontaktir anja DKB, ako zelis slobodno iako ne vidim da samo oni tribaju reagirat vec cilo pucanstvo naseg Grada.
Da, mene posebno vole, a ti si već surađiva s njima. Mislim da su oni najkompet entniji i već dobro uigrani za takve akcije.

Oces rec da mene vole? Ako misle radit kakve akcije po pitanju zastite kulturne bastine, znaju da se mogu uvik obratit, sta ja moram njih motivirat or potaknit na angazzman, uostalom to je njihova djelatnos t kao organizac ija, a jo po ovom pitanju krecem kao savjesni gradanin grada Splita, jer Nima Splita do Splita, ca ga volin ja, jer tu sam roden ja i zivim za njega, i dat cu sve za njega i tu cu da ... znas na sta mislim, do samog kraja.
Evidentirano

slika

« Odgovor #20 : Listopad 03, 2008, 19:34:58 »

a sta ce prodavat ti tamo? oce bit kakvih popusta ili tako nesto? sta niko ne pise o tim bitnim stvarima. .
Evidentirano

NAMBLA...!
Oki

« Odgovor #21 : Listopad 04, 2008, 16:03:33 »

evo izdvojeno šta je danas izašlo u današnjoj Slobodnoj pa cekirajte link, ukoliko niste vidili u tiskanom obliku

http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/24785/Default.aspx
Evidentirano

Oki

« Odgovor #22 : Listopad 04, 2008, 16:23:50 »

evo izdvojeno šta je danas izašlo u današnjoj Slobodnoj pa cekirajte link, ukoliko niste vidili u tiskanom obliku

http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/24785/Default.aspx

ovo  minja cijelu stvar, autor ovoga je tija ukazat na problemat iku odnosno kršenje procesa.. .bar sam ja čitajući cijeli članak zaključio da je riječ o provokati vnom djelu s namjerom kontra ovakve politike koja uzastopno narusava grad, što uostalom u članku detaljnij e i piše kako je i sam autor ovog djela izjavio ostajući anoninima n. Uglavnom po svemu sudeći pozitivna reakcija pojedinca na sve šta se događa po pitanju razvoja urbanizma .

Respect autoru!.

No daleko od toga ko zna sta misli Grad kao instituci ja po ovom pitanju. A nisu se uopce ni ocitovali! Uglavnom prate se potezi i rad pojedinih gradskih službi a i cijele lokalne uprave i samouprav e.
Evidentirano

zoro

« Odgovor #23 : Listopad 04, 2008, 16:30:30 »

nisam virova kad sam procita,malo mi je bilo vjerovatn o da je nekome takva glupost pala napamet pa sam iskopa da je to projekt za izlozbu u zagrebu i mislia sam jer da je istina tribalo bi dignit revolucij u,autoru svaka cast dobru je provokaci ju napravia
Evidentirano

zozo
maja
Ich räume auf.

Wir sorgen für dich

« Odgovor #24 : Listopad 04, 2008, 19:22:19 »

Super je čitat komentare naših polupisme nih sugrađana koji se očito nisu trudili čitati dalje od naslova.. . Tuga i jad.

Autoru stvarno svaka čast, dašak origalnos ti na (uglavnom) katastrof i kopirants koj ziheraškoj od hrvatske suvremene umjetnost Namigujem
Evidentirano

Nach mir die Flut
nach mir Tornados
nach mir Tsunamis & Säuberungen
nach mir die Härte
die Kälte die Dürre die Glut

Ich gehe jetzt
eva luna

« Odgovor #25 : Listopad 05, 2008, 14:38:38 »

zna li itko tko stoji iza ovog projekta? petar grimani mozda?
Evidentirano
Oki

« Odgovor #26 : Listopad 05, 2008, 20:03:20 »

zna li itko tko stoji iza ovog projekta? petar grimani mozda?

evo obrazloženje autora, koji je po mom mišljenju istomišljenik protiv pokvareno g sistema!

http://split.com.hr/hr/news-detail/20081005-gradskeaktualnosti-posjetitelji-govori-vam-majorian/#fkom10673

a sad da li Petar Grimani ili netko drugi možda stoji ili ne iza ovoga uopće nije ni bitno, već najbitnij e je ukazivanj e na nešto što je svakodnev no prisutno, a odražava se negativno kako na zajednicu tako i na pojedinca, te na taj način kako se konstatno ruše temeljne vrijednos ti društva kao zajednice u negativno m kontekstu, a građani to na kraju plaćaju tuđe zamisli i prohtjeve, i to onih kojima je samo do profita a za potrebe društva i građana ih uopće ne zanimaju. Tako sve u svemu fenomenal na je  inicijati va, koja kako govori i link maloprije spomenut, sve usotalom govori.
Evidentirano

26. vijećnik
agent i plaćenik

« Odgovor #27 : Listopad 07, 2008, 08:54:02 »

A šteta, taman mi se počelo sviđat... Cerim se
Evidentirano

Oki

« Odgovor #28 : Listopad 11, 2008, 17:58:17 »

evo da proslijed im u petak ujutro sam dobio odgovor na upit od gosp.grad onačelnika Kureta, skuzajte tek sam sad naša vrimena da stavim tu na forum.

Flag this message
RE: Upit
Friday, October 10, 2008 4:13 AM
From:
"Ivan Kuret" < t@split.hr">Ivan.Kure t@split.hr>
View contact details
To:
"ozren culic" <okikocka@yahoo.com>
Poštovani gospodine Čulić,

Poštovani gospodine Čulić,

Hvala na vašoj brizi za Split. Osobno nisam shvatio ozbiljno ideju o "Staklenom Peristilu" ali nikad se ne zna. S moje pozicije, a vezano uz tu ideju možete biti mirni, ništa od "Staklenog Peristila", barem ne na Peristilu .
Pozdrav,

Ivan Kuret, dipl. ing.

Gradonačelnik
Mayor

Grad Split
Obala kneza Branimira 17
HR-21000 Split, Hrvatska
Tel.: +385 21 310252
Fax.: +385 21 310254

From: ozren culic [mailto:okikocka@yahoo.com]
Sent: Thursday, October 02, 2008 9:45 AM
To: Ivan Kuret
Subject: Upit

Postovani gosp. Kureta,

Gradonace lnice grada Splita,

Obracam Vam se sa upitom po pitanju  projekta Stakleni Peristil, te Vam dostavlja m linkove o cemu je rijec ukoliko niste mozda upoznati,  <http://split.com.hr/hr/news-detail/20081001-gradskeaktualnosti-peristil-ide-pod-stakleno-zvono> i <www.stakl eni-peristil.com>, te Vas molim da date svoj odgovor kako meni tako i siroj javnosti.

Pretposta vljam  da ste slicnog misljenja, kao i ja osobno da je nedopusti vo ovakvo jos jedno narusavan je kulturnog javnog dobra i kulturne bastine 0-te kategorij e stare jezgre naseg grada Splita, najljepse g mjesta na Svijetu, cvita Mediteran a, srce naseg Grada.

Nadam se da cete ozbiljno uzeti ovo u obzir, te poduzeti da se realizaci ja ovakvog projekta ne provede na mjestu na kojem se predvida odnosno kako je projektom predviden o, te da za ovakvo nesto se pronade druga lokacija van stare jezgre grada Splita, na pogodniju lokaciju u kojoj bi se to uklapalo npr. terminal u trajektno j luci, koji je po mom misljenju zapusten.

U nadi da ce te pozitivno reagirati i odgovorit i,

Unaprijed se zahvaljuj em sa stovanjem,

Srdacan pozdrav,

Ozren Culic
Savjesni gradanin grada Splita
Evidentirano

Str: 1 [2] Gore Ispis
« natrag naprijed »
Skoči na: