Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Mazanje sa Sašom..!

Ideja "Mazanja" je da izvođači kuhaju hranu....

Ideja "Mazanja" je da izvođači kuhaju hranu....

Gurmanski menu nove gastro destinacije

Novi menu Da'Mar restorana Marvie Hotela koji obiluje delicijama s okusom jeseni, u cijelosti je prilagođen bezglutenskoj prehrani.

Novi menu Da'Mar restorana Marvie Hotela koji obiluje delicijama s okusom jeseni, u cijelosti je prilagođen bezglutenskoj prehrani.

Žlicamaraton stiže u Corto Maltese

U kuhinji ŽLICAMANA...

U kuhinji ŽLICAMANA...

Teorija velikog pjata s Ivicom Puljkom

Ivica Puljak, naš poznati znanstvenik...

Ivica Puljak, naš poznati znanstvenik...

Žlicamaraton u restoranu Debelly

Druga večer ŽLICAMARATONA...

Druga večer ŽLICAMARATONA...

Žlicamaraton jesen/zima 2017.

Kolektiv ugostitelja SplEat otvara...

Kolektiv ugostitelja SplEat otvara...

Jesenski glazbeno-vinski program u Paradoxu

Prvog dana jeseni...

Prvog dana jeseni...

Divine Večer „Lifestyle for Happiness“ u Splitu

Danas se često postavlja pitanje kako u ovom...

Danas se često postavlja pitanje kako u ovom...

13. Festival soparnika u Dugom Ratu

13. Festival soparnika održat će se u subotu...

13. Festival soparnika održat će se u subotu...

Gastronomska manifestacija "Okusi i oblici meda" ovaj petak u Kučinama

Program manifestacije obuhvaća...

Program manifestacije obuhvaća...

Oš' kolač diže splitsko slastičarstvo na novu razinu

Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...

Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...

U Vinskom podrum uživanje uz zvuke jazza i bluesa

Feštu “Vinski podrum” u Dioklecijanovim podrumima Slobodna Dalmacija je prije pet godina pokrenula kao živi nastavak, svjedočenje i promociju te nove lijepe velike vinske priče u Hrvata. Kako će na fešti biti ove godine?

Feštu “Vinski podrum” u Dioklecijanovim podrumima Slobodna Dalmacija je prije pet godina pokrenula kao živi nastavak, svjedočenje i promociju te nove lijepe velike vinske priče u Hrvata. Kako će na fešti biti ove godine?

U subotu se održava 12. “Fešta o’boba”

Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o' boba mogu se prijaviti...

Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o' boba mogu se prijaviti...

PUNA USTA OTOKA - Sajam otočkih proizvoda u Splitu

U posljednje su vrijeme svima puna usta otoka...

U posljednje su vrijeme svima puna usta otoka...

Gastro tura Azijom ovog petka u Matonija

Ionako kreativni vlasnici konobe nedavno su se vratili iz Azije, pa su za svoje goste odlučili pripremiti slijedove u kojima će ispreplesti japanske, kineske i tajlandske okuse.

Ionako kreativni vlasnici konobe nedavno su se vratili iz Azije, pa su za svoje goste odlučili pripremiti slijedove u kojima će ispreplesti japanske, kineske i tajlandske okuse.