Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Žlicamaraton jesen/zima 2017.

Kolektiv ugostitelja SplEat otvara...

Kolektiv ugostitelja SplEat otvara...

Jesenski glazbeno-vinski program u Paradoxu

Prvog dana jeseni...

Prvog dana jeseni...

Divine Večer „Lifestyle for Happiness“ u Splitu

Danas se često postavlja pitanje kako u ovom...

Danas se često postavlja pitanje kako u ovom...

13. Festival soparnika u Dugom Ratu

13. Festival soparnika održat će se u subotu...

13. Festival soparnika održat će se u subotu...

Gastronomska manifestacija "Okusi i oblici meda" ovaj petak u Kučinama

Program manifestacije obuhvaća...

Program manifestacije obuhvaća...

Oš' kolač diže splitsko slastičarstvo na novu razinu

Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...

Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...

U Vinskom podrum uživanje uz zvuke jazza i bluesa

Feštu “Vinski podrum” u Dioklecijanovim podrumima Slobodna Dalmacija je prije pet godina pokrenula kao živi nastavak, svjedočenje i promociju te nove lijepe velike vinske priče u Hrvata. Kako će na fešti biti ove godine?

Feštu “Vinski podrum” u Dioklecijanovim podrumima Slobodna Dalmacija je prije pet godina pokrenula kao živi nastavak, svjedočenje i promociju te nove lijepe velike vinske priče u Hrvata. Kako će na fešti biti ove godine?

U subotu se održava 12. “Fešta o’boba”

Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o' boba mogu se prijaviti...

Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o' boba mogu se prijaviti...

PUNA USTA OTOKA - Sajam otočkih proizvoda u Splitu

U posljednje su vrijeme svima puna usta otoka...

U posljednje su vrijeme svima puna usta otoka...

Gastro tura Azijom ovog petka u Matonija

Ionako kreativni vlasnici konobe nedavno su se vratili iz Azije, pa su za svoje goste odlučili pripremiti slijedove u kojima će ispreplesti japanske, kineske i tajlandske okuse.

Ionako kreativni vlasnici konobe nedavno su se vratili iz Azije, pa su za svoje goste odlučili pripremiti slijedove u kojima će ispreplesti japanske, kineske i tajlandske okuse.

Tea Mamut uskoro otvara Oš' kolač

Poznata splitska slastičarka Tea Mamut, još prije nekoliko mjeseci napustila je restoran 'Perivoj', a danas je konačno otkrila svoje daljnje planove.

Poznata splitska slastičarka Tea Mamut, još prije nekoliko mjeseci napustila je restoran 'Perivoj', a danas je konačno otkrila svoje daljnje planove.

Ugostitelji iz centra se udružili u kolektiv 'SplEat'

U moru dotjeranih i novootvorenih objekata, prenamjenjenih caffe barova, starih konoba s novim koricama jelovnika teško je napraviti i zanimljivo prezentirati neku zaokruženu gastro priču...

U moru dotjeranih i novootvorenih objekata, prenamjenjenih caffe barova, starih konoba s novim koricama jelovnika teško je napraviti i zanimljivo prezentirati neku zaokruženu gastro priču...

'Luka' sa sladoledima useljava u bivši 'Paradox'

Poljak Luka Klimczak, koji je svojim sladoledima i kolačima uzdrmao uspavano tržište slasticama u Splitu, širi poslovanje i useljava se prostor u kojem je donedavno uspješno radio 'Paradox'.

Poljak Luka Klimczak, koji je svojim sladoledima i kolačima uzdrmao uspavano tržište slasticama u Splitu, širi poslovanje i useljava se prostor u kojem je donedavno uspješno radio 'Paradox'.

Tjedna restorana: nikad veći izbor u Splitu – mljac!

Nacionalna gastro akcija 'Tjedan restorana' u sklopu koje objekti nude tri slijeda hrane (i ponegdje čašu vina ili aperitiv) za 100 kuna, ove godine konačno je izazvala nešto veći interes splitskih ugostitelja.

Nacionalna gastro akcija 'Tjedan restorana' u sklopu koje objekti nude tri slijeda hrane (i ponegdje čašu vina ili aperitiv) za 100 kuna, ove godine konačno je izazvala nešto veći interes splitskih ugostitelja.

Kraljica tuna - zvijezda vikenda u Zadru!

Posebna poslastica bili su japanski sushi majstori koji su pripremali i za degustaciju odmah nudili sushi specijalitete izrađene pred posjetiteljima od svježe tune...

Posebna poslastica bili su japanski sushi majstori koji su pripremali i za degustaciju odmah nudili sushi specijalitete izrađene pred posjetiteljima od svježe tune...