Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Chef Katić vodi 'Otok' na otoku Braču

Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...

Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...

Makedonac Nikola Mishkovski slavio na 'Biseru mora'

Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.

Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.

Na međunarodni kulinarski festival Biser mora stiže 200 kuhara

Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.

Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.

Vinska škola Jelene Šimić Valentić ovog vikenda u Splitu

Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.

Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.

Posjetite 11. Sajam pršuta u Sinju

11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.

11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.

Loš odaziv splitskih ugostitelja na "Tjedan restorana"

Gostima se tijekom 10 dana u kvalitetnim restoranima nudi menu u tri slijeda za samo 100 kuna (i ako imate sreće, čašom vina ili aperitivom).

Gostima se tijekom 10 dana u kvalitetnim restoranima nudi menu u tri slijeda za samo 100 kuna (i ako imate sreće, čašom vina ili aperitivom).

Maturantica iz Splita u finalu METRO Junior Top Chefa

Pod budnim okom Nenada Kukurina koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su impresionirati žiri jelom od zadanih namirnica.

Pod budnim okom Nenada Kukurina koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su impresionirati žiri jelom od zadanih namirnica.

Večera o’ paprika

18.12. ove godine u restoranu Libar održat će se fešta u slavu ljutih paprika.

18.12. ove godine u restoranu Libar održat će se fešta u slavu ljutih paprika.

Tjedan dobre hrane u City Centeru one Split

Pripremite svoja nepca za nezaboravno gastro iskustvo!

Pripremite svoja nepca za nezaboravno gastro iskustvo!

LIVE Catering za dinamične fešte!

Odnedavno u Splitu postoji 'LIVE catering' profesionalna družina koja pored klasičnih catering usluga nudi i dinamični dio svakog eventa.

Odnedavno u Splitu postoji 'LIVE catering' profesionalna družina koja pored klasičnih catering usluga nudi i dinamični dio svakog eventa.

Gastronomska manifestacija 'Iz Solinskog lonca - što su jeli naši stari?'

U solinskoj Gašpinoj mlinici u subotu 5. rujna 2015.održat će se već tradicionalna peta gastronomska manifestacija.

U solinskoj Gašpinoj mlinici u subotu 5. rujna 2015.održat će se već tradicionalna peta gastronomska manifestacija.

Zamamni gastro užici –upustite se u sladostrašća egzotike dalekih krajeva i domaće tradicije na otoku Braču

Još nikada nam egzotika nije bila tako na dohvat ruke.

Još nikada nam egzotika nije bila tako na dohvat ruke.

Vagabundo Bol za vjenčanje iz snova ili nezaboravni korporativni događaj

Prikladano za pustolovnog istraživača okusa, restoran je dobio ime sinonimno fleneru kojeg biste mogli zateći da šeće uokolo i traži avanture i pustolovine, Vagabundo.

Prikladano za pustolovnog istraživača okusa, restoran je dobio ime sinonimno fleneru kojeg biste mogli zateći da šeće uokolo i traži avanture i pustolovine, Vagabundo.

YOLO Bol Brač – eventi i proslave o kojima će se još dugo pričati

Što imaju zajedničko Bermudi, Kajmansko otočje, Sjedinjene Američke Države i malo mjestašce na otoku vlasniku jedne od najljepših svjetskih plaža, otoku Braču?

Što imaju zajedničko Bermudi, Kajmansko otočje, Sjedinjene Američke Države i malo mjestašce na otoku vlasniku jedne od najljepših svjetskih plaža, otoku Braču?

Dioklecijanovi ovog vikenda postaju vinski podrumi!

Što nudi ovogodišnji Vinski podrum? Splićani i njihovi gosti moći će se uvjeriti u poseban šarm pravog mozaika vina Lijepe naše.

Što nudi ovogodišnji Vinski podrum? Splićani i njihovi gosti moći će se uvjeriti u poseban šarm pravog mozaika vina Lijepe naše.