Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Manje od dva tjedna do Dalmacija Wine Expa

Od premijernog kušanje selekcije ponajboljih plavaca s cijenjenih položaja širom Dalmacije, poput Dingača ili Ivana Dolca, s ciljem procjene kvalitete, stila i potencijala za odležavanje 2012. godišta...

Od premijernog kušanje selekcije ponajboljih plavaca s cijenjenih položaja širom Dalmacije, poput Dingača ili Ivana Dolca, s ciljem procjene kvalitete, stila i potencijala za odležavanje 2012. godišta...

Radionica: S čašom kroz vinsku arhitekturu

Vinska je arhitektura poveznica između arhitekture i vinske kulture. Vinska arhitektura ima ključnu ulogu na području urbanog planiranja, koje je najuočljivije u tipologiji vinograda...

Vinska je arhitektura poveznica između arhitekture i vinske kulture. Vinska arhitektura ima ključnu ulogu na području urbanog planiranja, koje je najuočljivije u tipologiji vinograda...

Splićanin Toni Boban pobjednik kuharskog kupa "Bisera mora"

Njegovu hranu možete kušati na Pjaci u "No stressa", no hoće li se nešto iz pobjedničkih obroka naći na meniju, odlučiti će ipak Željko Bremec, šef kužine u ovom bistrou.

Njegovu hranu možete kušati na Pjaci u "No stressa", no hoće li se nešto iz pobjedničkih obroka naći na meniju, odlučiti će ipak Željko Bremec, šef kužine u ovom bistrou.

Najbolja vina Katalonije na DWE-u

Na ovogodišnjem Dalmacija Wine Expu, Miguel Hudin održati će zanimljivu radionicu pod nazivom „Katalonija i Dalmacija, sličnosti i razlike“.

Na ovogodišnjem Dalmacija Wine Expu, Miguel Hudin održati će zanimljivu radionicu pod nazivom „Katalonija i Dalmacija, sličnosti i razlike“.

Posjetite jubilarni 10. Sajam pršuta u Sinju

Ovaj vikend u hotelu Alkar u Sinju održava se jubilarni 10. Sajam pršuta.

Ovaj vikend u hotelu Alkar u Sinju održava se jubilarni 10. Sajam pršuta.

Trogirani obilježili drugi dan Bisera mora

Drugi dan Bisera mora je započeo jutarnjim druženjem natjecatelja pod simboličnim nazivom „Zehrino buđenje“...

Drugi dan Bisera mora je započeo jutarnjim druženjem natjecatelja pod simboličnim nazivom „Zehrino buđenje“...

Marija Lulić proglašena vitezom kulinarstva

Svojim dolaskom nas je počastio gradonačelnik grada Splita Ivo Baldasar, koji je zajedno sa suprugom odsjeo u Svpetrvs hotelima.

Svojim dolaskom nas je počastio gradonačelnik grada Splita Ivo Baldasar, koji je zajedno sa suprugom odsjeo u Svpetrvs hotelima.

Okupljanje ponajboljih vinara Dalmacije na Wine Expo-u

Ove ćemo godine u sklopu edukativnog dijela imati radionicu koja će usporedno kušati katalonska i dalmatinska vina, a vodit će ju španjolski vinski stručnjak Miquel Hudin.

Ove ćemo godine u sklopu edukativnog dijela imati radionicu koja će usporedno kušati katalonska i dalmatinska vina, a vodit će ju španjolski vinski stručnjak Miquel Hudin.

'Biser mora' predstavljen na trajektu do Supetra

Fotogalerija

Manifestacija je zamišljena ne samo kao puko takmičenje kuhara, nego kao program s odgovarajućim popratnim sadržajima...

Manifestacija je zamišljena ne samo kao puko takmičenje kuhara, nego kao program s odgovarajućim popratnim sadržajima...

Vinska i gastro scena Splita u velikom je uzletu

Festival Dalmacija Wine Expo potiče pozitivne promjene u ugostiteljskom sektoru, te osnažuje motivaciju za potrošnjom dalmatinskih i hrvatskih vinskih sorti te gastro delicija.

Festival Dalmacija Wine Expo potiče pozitivne promjene u ugostiteljskom sektoru, te osnažuje motivaciju za potrošnjom dalmatinskih i hrvatskih vinskih sorti te gastro delicija.

GAST svoja vrata opet otvara u četvrtak

Sajam GAST nakon sanacije štete koju je napravila cikolna Rea, ponovno otvara svoja vrata u četvrtak.

Sajam GAST nakon sanacije štete koju je napravila cikolna Rea, ponovno otvara svoja vrata u četvrtak.

Matoni na Bačama, gastro hit s pokrićem

Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u vrhunskim restoranima, marinama i visoko kategoriziranim hotelima, chef Toni Arnerić u Splitu je otvorio konobu Matoni.

Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u vrhunskim restoranima, marinama i visoko kategoriziranim hotelima, chef Toni Arnerić u Splitu je otvorio konobu Matoni.

Škola kuhanja by Stéphan Macchi

Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.

Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.

Tea Mamut traži ekipu za svoju splitsku slastičarnicu

Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!

Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!

Tjedan dobre hrane ovog vikenda u Splitu

Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.

Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.