Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Trogirani obilježili drugi dan Bisera mora

Drugi dan Bisera mora je započeo jutarnjim druženjem natjecatelja pod simboličnim nazivom „Zehrino buđenje“...

Drugi dan Bisera mora je započeo jutarnjim druženjem natjecatelja pod simboličnim nazivom „Zehrino buđenje“...

Marija Lulić proglašena vitezom kulinarstva

Svojim dolaskom nas je počastio gradonačelnik grada Splita Ivo Baldasar, koji je zajedno sa suprugom odsjeo u Svpetrvs hotelima.

Svojim dolaskom nas je počastio gradonačelnik grada Splita Ivo Baldasar, koji je zajedno sa suprugom odsjeo u Svpetrvs hotelima.

Okupljanje ponajboljih vinara Dalmacije na Wine Expo-u

Ove ćemo godine u sklopu edukativnog dijela imati radionicu koja će usporedno kušati katalonska i dalmatinska vina, a vodit će ju španjolski vinski stručnjak Miquel Hudin.

Ove ćemo godine u sklopu edukativnog dijela imati radionicu koja će usporedno kušati katalonska i dalmatinska vina, a vodit će ju španjolski vinski stručnjak Miquel Hudin.

'Biser mora' predstavljen na trajektu do Supetra

Fotogalerija

Manifestacija je zamišljena ne samo kao puko takmičenje kuhara, nego kao program s odgovarajućim popratnim sadržajima...

Manifestacija je zamišljena ne samo kao puko takmičenje kuhara, nego kao program s odgovarajućim popratnim sadržajima...

Vinska i gastro scena Splita u velikom je uzletu

Festival Dalmacija Wine Expo potiče pozitivne promjene u ugostiteljskom sektoru, te osnažuje motivaciju za potrošnjom dalmatinskih i hrvatskih vinskih sorti te gastro delicija.

Festival Dalmacija Wine Expo potiče pozitivne promjene u ugostiteljskom sektoru, te osnažuje motivaciju za potrošnjom dalmatinskih i hrvatskih vinskih sorti te gastro delicija.

GAST svoja vrata opet otvara u četvrtak

Sajam GAST nakon sanacije štete koju je napravila cikolna Rea, ponovno otvara svoja vrata u četvrtak.

Sajam GAST nakon sanacije štete koju je napravila cikolna Rea, ponovno otvara svoja vrata u četvrtak.

Matoni na Bačama, gastro hit s pokrićem

Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u vrhunskim restoranima, marinama i visoko kategoriziranim hotelima, chef Toni Arnerić u Splitu je otvorio konobu Matoni.

Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u vrhunskim restoranima, marinama i visoko kategoriziranim hotelima, chef Toni Arnerić u Splitu je otvorio konobu Matoni.

Škola kuhanja by Stéphan Macchi

Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.

Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.

Tea Mamut traži ekipu za svoju splitsku slastičarnicu

Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!

Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!

Tjedan dobre hrane ovog vikenda u Splitu

Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.

Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.

Ručak/večera u tri slijeda za 100 kuna - do kraja ovog tjedna!

Večeru u četiri slijeda za 100 kuna u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka...

Večeru u četiri slijeda za 100 kuna u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka...

Eko proizvode s otoka Visa kupite na pazariću na Sućidru

Nasadi rogača u Komiži su ugroženi i jer je velika većina nasada, po kojima je Komiža osim ribarstva poznata, danas pretvorena u građevna zemljišta...

Nasadi rogača u Komiži su ugroženi i jer je velika većina nasada, po kojima je Komiža osim ribarstva poznata, danas pretvorena u građevna zemljišta...

Bepa! na Pjaci: bundeva je namirnica tjedna

Sendvič od pržene slanine i prženih listića bundeve, između dvije fete integralnog toast kruha koji je premazan domaćim humusom nalaze se i izgratana svježa mrkva te listovi zelene salate.

Sendvič od pržene slanine i prženih listića bundeve, između dvije fete integralnog toast kruha koji je premazan domaćim humusom nalaze se i izgratana svježa mrkva te listovi zelene salate.

Neograničeno kolača utorkom za 29 kuna

"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.

"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.

Bota jedina sudjeluje u Tjednu restorana

Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.

Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.