Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Škola kuhanja by Stéphan Macchi

Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.

Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.

Tea Mamut traži ekipu za svoju splitsku slastičarnicu

Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!

Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!

Tjedan dobre hrane ovog vikenda u Splitu

Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.

Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.

Ručak/večera u tri slijeda za 100 kuna - do kraja ovog tjedna!

Večeru u četiri slijeda za 100 kuna u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka...

Večeru u četiri slijeda za 100 kuna u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka...

Eko proizvode s otoka Visa kupite na pazariću na Sućidru

Nasadi rogača u Komiži su ugroženi i jer je velika većina nasada, po kojima je Komiža osim ribarstva poznata, danas pretvorena u građevna zemljišta...

Nasadi rogača u Komiži su ugroženi i jer je velika većina nasada, po kojima je Komiža osim ribarstva poznata, danas pretvorena u građevna zemljišta...

Bepa! na Pjaci: bundeva je namirnica tjedna

Sendvič od pržene slanine i prženih listića bundeve, između dvije fete integralnog toast kruha koji je premazan domaćim humusom nalaze se i izgratana svježa mrkva te listovi zelene salate.

Sendvič od pržene slanine i prženih listića bundeve, između dvije fete integralnog toast kruha koji je premazan domaćim humusom nalaze se i izgratana svježa mrkva te listovi zelene salate.

Neograničeno kolača utorkom za 29 kuna

"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.

"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.

Bota jedina sudjeluje u Tjednu restorana

Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.

Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.

6. hrvatska gastro vinjeta u Dioklecijanovim podrumima

6. hrvatska gastro vinjeta koja će predstavit bogatstvo hrvatske gastronomije i domaće tradicionalne proizvodnje.

6. hrvatska gastro vinjeta koja će predstavit bogatstvo hrvatske gastronomije i domaće tradicionalne proizvodnje.

Večera ili koktel s pogledom na Split s 50 metara visine

Može se birati između 5 ponuđenih paketa ovisno o tome koju vrstu menija želite i/ili koliko dugo želite uživati u zraku.

10. Festival soparnika u Dugom Ratu

10. jubilarni Festival soparnika, održati će se u subotu, 26. srpnja 2014. u Dugom Ratu.

Paradigma diže splitsku gastronomiju za još jednu stepenicu gore

Splitska gastro scena posljednje dvije godine opako se probudila, a prije koji tjedan otvoren je novi "biser u niski" sjajnih ugostiteljskih objekata, restoran "Paradigma", kojeg se ne bi posramila bilo koja svjetska metropola.

Zapadna obala poprima konture luksuzne šetnice

Ako ste pomislili kako vlasnici u svom objektu očekuju isključivo jahtaše sa zlatnim karticama - varate se. U "F de Maru" će se tijekom cijele godine održavati prigodne vinske večeri

Nešto novo za ručak: Pura sa bešamelom od dimljene ribe

Pospemo ribanim pikantnim sirom te zapečemo u prethodno zagrijanoj pečnici.

Apetit nek vam otvore bruskete s oradom

Bruskete gratiniramo u pečnici par minuta, izvadimo ih, te na njih položimo ocjeđene marinirane filete orade.