Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Zabavni dio Dalmacija Wine Expa seli u Makarsku

Posjetitelje očekuju vina od probranih vinara, i delicije po promotvnim cijenama, te mnoštvo zabavnog sadržaja i koncerata od kojih izdvajamo nastup Nene Belana & Fiumensa.

Dagnje sa gradela: Evo kako ne pogriješiti!

Dagnje serviramo u prigodnu posudu, podlijemo maslinovim uljem još dok su vruće (radi snažnije arome), te po želji pospemo sitno sjeckanim češnjakom i peršinom.

Mike Grgich osoba godine za vinsku scenu Dalmacije

Grgić je uočio i dokazao sličnosti između te dvije sorte i otkriveno je da su i Plavac mali i Zinfandel potomci Crljenka kaštelanskog - autohtone hrvatske sorte.

Delicija za Veliki petak: Filet brancina s mrkvom i ružmarinom

Filet brancina blago začinimo morskom soli i maslinovim uljem, pečemo na grill tavi, običnoj tavi ili u pećnici.

Dalmacija Wine Expo počinje za šest dana

Prvi dio festivala, onaj u Splitu, održati će se 24. i 25.04. u Hotel Radisson Blu, sa ciljem da se što bolje istakne poslovni segment. Biti će tu preko 100 najboljih vinara iz Dalmacije i ostatka Hrvatske

Zelena mreža: Kupujte proizvode malih proizvođača

Kako biste im pomogli podržati ovu inicijativu, pozivaju da kupite artikle po akcijskim cijenama...

Od ovog tjedna 'GaSTro kantun' na splitskom.portalu

Ustupati ćemo prostor kvalitetnim i inovativnim akcijama ugostitelja iz Splita i Dalmacije, sa zadovljstvom pratiti i promovirati male autohtone proizvođače...