Sajam GAST nakon sanacije štete koju je napravila cikolna Rea, ponovno otvara svoja vrata u četvrtak.
Sajam GAST nakon sanacije štete koju je napravila cikolna Rea, ponovno otvara svoja vrata u četvrtak.
Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u vrhunskim restoranima, marinama i visoko kategoriziranim hotelima, chef Toni Arnerić u Splitu je otvorio konobu Matoni.
Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u vrhunskim restoranima, marinama i visoko kategoriziranim hotelima, chef Toni Arnerić u Splitu je otvorio konobu Matoni.
Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.
Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.
Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!
Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!
Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.
Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.
Večeru u četiri slijeda za 100 kuna u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka...
Večeru u četiri slijeda za 100 kuna u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka...
Nasadi rogača u Komiži su ugroženi i jer je velika većina nasada, po kojima je Komiža osim ribarstva poznata, danas pretvorena u građevna zemljišta...
Nasadi rogača u Komiži su ugroženi i jer je velika većina nasada, po kojima je Komiža osim ribarstva poznata, danas pretvorena u građevna zemljišta...
Sendvič od pržene slanine i prženih listića bundeve, između dvije fete integralnog toast kruha koji je premazan domaćim humusom nalaze se i izgratana svježa mrkva te listovi zelene salate.
Sendvič od pržene slanine i prženih listića bundeve, između dvije fete integralnog toast kruha koji je premazan domaćim humusom nalaze se i izgratana svježa mrkva te listovi zelene salate.
"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.
"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.
Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.
Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.
6. hrvatska gastro vinjeta koja će predstavit bogatstvo hrvatske gastronomije i domaće tradicionalne proizvodnje.
6. hrvatska gastro vinjeta koja će predstavit bogatstvo hrvatske gastronomije i domaće tradicionalne proizvodnje.
Može se birati između 5 ponuđenih paketa ovisno o tome koju vrstu menija želite i/ili koliko dugo želite uživati u zraku.
10. jubilarni Festival soparnika, održati će se u subotu, 26. srpnja 2014. u Dugom Ratu.
Splitska gastro scena posljednje dvije godine opako se probudila, a prije koji tjedan otvoren je novi "biser u niski" sjajnih ugostiteljskih objekata, restoran "Paradigma", kojeg se ne bi posramila bilo koja svjetska metropola.
Ako ste pomislili kako vlasnici u svom objektu očekuju isključivo jahtaše sa zlatnim karticama - varate se. U "F de Maru" će se tijekom cijele godine održavati prigodne vinske večeri