3P SPLIT 2017 KONFERENCIJA: ''Kreativno poduzetništvo“

Program #3PSplit započeo je 2013. g. s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih te je kroz tri godine okupio preko 1000 posjetitelja te prerastao u udrugu posvećenu promicanju poduzetničke inicijative. Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.

Ovogodišnja, 5. konferencija 'Kreativno poduzetništvo' organizirana je kroz suradnju Udruge s partnerima, Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Ekonomskim fakultetom u Splitu. Kroz teme: Imam dobru ideju, a nemam love, Prilika stvara poduzetnika, Žene u poduzetništvu, U raljama birokracije, Zašto je kvaliteta usluge važna, naši predavači predstaviti će polaznicima temeljne segmente poduzetništva.

Predavači iz svijeta poduzetništva su Saša Cvetojević, Ivo Špigel, Krešimir Macan, Davorin Štetner, Mateo Perak, i drugi. U sklopu programa će biti organiziran i besplatni Speed Date Consulting za poduzetnike početnike na kojem su mentori: Saša Cvetojević, Ivo Špigel, Krešimir Macan, Mateo Perak, Đulijano Nola i drugi.

Osim Speed Date Consultinga ove godine pozivamo poduzetne srednjoškolce i studente da svoje poduzetničke ideje predstave stručnom žiriju na prvom #3P Case Study Challengeu.

Pohađanje programa je besplatno, a prijave su otvorene do 25 travnja. Polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.

Sve dodatne informacije pronađite na web stranici ili na Facebooku.

Prijavite se za sudjelovanje na 3PSplit konferenciji.

Prijavite se na Speed Date Consulting.

Prijavite se na Case Study Challenge.