5ŽENA.COM u Lori

Jedna od najuspješnijih hrvatskih predstava u posljednjih nekoliko godina,"5ŽENA.COM" u koprodukciji Teatromana,  čije predstave Ja,Tata i Muškarci su s Marsa, žene su s Venere su u Lori već gostovale s velikim uspjehom, i Satiričkog kazališta Kerempuh dolazi u Split. Dvije izvedbe ovog kazališnog hita održat će se u subotu, 19.3.2016. u Domu HV Lora u 17:00 h i 19:30 h.

Nakon premijere u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je ovu predstavu u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća gledatelja, ona je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh pa tako i u Hrvatskoj. Domaću verziju ovog kazališnog spektakla režirao je glumac René Bitorajac,  a igra je pet vrlo talentiranih i afirmiranih kazališnih glumica: Nataša Janjić, Ana Begić, Nataša Dangubić, Nina Erak -Svrtan i Mia Anočić -Valentić. 

Od početka igranja do danas, u Zagrebu je predstava odigrana preko sedamdeset puta i bilježi nevjerojatnu gledanost i uspjehe, svaka je izvedba rasprodana, a isto je bilo i u Opatiji, Šibeniku, Puli, Slavonskom Brodu, Poreču, Labinu... Na duhovit i autoironičan način kroz pet snažnih ženskih karaktera razotrkivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju  maske i raskrinkavaju se tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.  Naše su žene brutalno iskrene i otvorene, bez dlake na jeziku, ali i beskrajno duhovite i zabavne. Budite i vi dijelom ove nezaboravne i spektakularne ženske kazališne priče!

Ulaznice se prodaju on line na www.ulaznice.hr, na prodajnim mjestima ALGORITAM PROFIL MOZAIK- Joker, SMOKVINA-Majstora Jurja, TISAKMEDIA-Vukovarska, KOMPAS-Obala Lazareta i na blagajni Lore od 14.-19.03. od 15:00-20:00 h.

Informacije i rezervacije: teatroman.hr@gmail.com, m. 098 366922.