Američke varalice pretpremijerno u Cineplexxu

Od četvrtka, 16. siječnja čak tri nova atraktivna filma dolaze u kino Cineplexx u trgovačkom centru City Center one u Splitu. Svakako najatrakrivniji jest akcijski triler „Jack Ryan: Poziv iz sjene“ u kojem su glavne uloge ostvarili Chris Pine, Keira Knightley i Kevin Costner. Jack Ryan je špijun nastao iz pera Toma Clancyja, proslavljenog pisca napetih političkih krimića čije prve korake u svijetu špijunaže pratimo upravo u ovom filmu.

Najmlađi gledatelji ovoga će vikenda doći na svoje, jer se u Cineplexx kinu započinje prikazivati animirani hit „Kuća velikog mađioničara“ sinkroniziran na hrvatski. Tražeći utočište od nevremena, napušteni mladi mačak Munja ušulja se u tajanstveni dvorac u vlasništvu umirovljenog mađioničara. Mađioničar ga prihvati i Munja se vrlo brzo prilagodi novoj sredini i novim ukućanima. Međutim, kad mađioničar Lawrence nenadano završi u bolnici, njegov nećak ga pokuša izigrati i prodati kuću. Tada Munja i njegovi novi prijatelji koriste sve trikove kako bi zaštitili mađioničara i spasili svoj tajanstveni dvorac od prodaje.

Redatelj John Lee Hancock koji se prije par godina proslavio režijom velikog hita „Priča o prvaku“ za koji je Sandra Bullock osvojila nagradu Oscar ove godine donosi nam svoj novi uradak. Riječ je o filmu „Kako je spašen gospodin Banks“ u kojem su glavne uloge ostvarili dvostruki Oskarovci Tom Hanks i Emma Thompson. Tom Hanks glumi Walta Disneyja koji će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi od spisateljice P.L. Travers (Thompson) uspio dobiti prava za ekranizaciju hita „Mary Poppins“...

Posebna poslastica očekuje sve posjetitelje Cineplexx kina ovoga vikenda. Naime, u razdoblju od 17. do 19. siječnja (petak, subota, nedjelja) pretpremijerno se započinje prikazivati hit „Američki varalice“ redatelja Davida O. Russella koji je prije par dana osvojio čak tri nagrade Zlatni globus i to u kategorijama najbolje glumice, sporedne glumice i najboljeg filma godine! U filmu su glavne uloge ostvarili Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence i Jeremy Renner, a pored pretpremijernih projekcija u četvrtak, 23. siječnja sve naše posjetiteljice očekuje i poseban Ladies Night u sklopu kojeg će se prikazivati upravo film „Američki varalice“ te dijeliti novi broj časopisa Cosmopolitan i piće Somersby.

Vidimo se u Cineplexxu City Center one!