Besplatni glazbeni seminar za djecu i mlade s područja grada Splita

Ovaj vikend vam se pruža odlična prilika za sudjelovanje na besplatnom seminaru pod nazivom “Glazbeni seminar za djecu i mlade s područja grada Splita.”
U organizaciji Glazbenog centra Papandopuline 1. prosinca seminar će se održati u OŠ Mertojak u Splitu.

Nakon niza održanih seminara diljem Hrvatske, Pjevački studio Mozartine dolaze i u Split, a to nikako nemojte propustiti jer se na ovim besplatnim glazbenim seminarima želi pridonijeti edukaciji talentirane djece i mladih iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti za razvoj svojih talenata.

Prijave su u tijeku i možete ih slati na info@mozartine.hr, a na seminar su dobrodošla djeca i mladi s područja grada Splita.

Ovaj besplatni seminar će održati stručni voditelji iz Mozartina iz Zagreba, koji su ujedno i dio renomiranog Pjevačkog studija aktivnog već gotovo 20 godina na području grada Zagreba.

Osnovna ideja ovog programa je da se usmjeri djecu i mlade na koji način koristiti glas, postavljati ton, daju im se smjernice za kako postati boljim pjevačem, rad na dijafragmi, tehnici pjevanja, do sve sitnijih glazbenih tajni i detalja. Osim kroz edukaciju, dio seminara odvija se na samim primjerima, gdje stručni voditelj obrađuje konkretne glazbene primjere te usmjerava i pjevače, ali i zborovođe, učitelje koji rade glazbeni program u školskom programu i sl. koji način interpretirati i obraditi skladbu, na koji način animirati pjevače te kako kvalitetno izvesti određenu kompoziciju.

Ovo je jedan od posljednjih seminara za ovu sezonu, stoga ne čekajte, nego se prijavite i pratite Mozartine na njihovoj web i Facebook stranici!