Budi dio Festivala mediteranskog filma Split

Sedmi Festival mediteranskog filma Split, koji će se ove godine održati od 6.-14. lipnja, raspisao je natječaj za volontere koji žele biti dio ove kulturne manifestacije. Aplicirati mogu entuzijasti stariji od 16 godina, koji imaju vremena i želje svojim radom volonterski pomoći u organizaciji ovog vrijednog projekta.

Prijaviti se može na fmfs.hr do 1. svibnja, a odgovori na sva dodatna pitanja mogu se dobiti na email volonteri@fmfs.hr.

- Predani rad volontera tijekom proteklih šest godina neizmjerno je pomogao FMFS-u, stoga i ove godine tražimo neumorne filmoljupce, timske igrače i komunikativne ljude da nam se pridruže. Volonteri su nam potrebni za svakodnevni rad u kinima, na blagajnama, info pultovima i u uredu za goste, za vrijeme trajanja, ali i u periodu prije početka samog Festivala.

Trebaju nam i volonteri za nešto odgovornije zadatke, takvi će za svoj rad dobiti i malu novčanu naknadu, dok sve ostale osim radnog iskustva i novih poznanstava očekuje besplatan ulaz na sve projekcije, te prigodni poklon paket – otkrivaju iz FMFS-a.