Cineplexx: Akcija, horor, animirani hit i Gangster

Novi kino tjedan u kinu Cineplexx City Center one započinje dugo očekivanim akcijskim spektaklom – „RoboCop“! Punih tjedan dana prije SAD-a akcijski hit „RoboCop“ započinje se prikazivati u Cineplexx kinima, a za naše najvjernije posjetitelje pripremili smo posebnu Oyo večer u kojoj sve one koji kupe kinoulaznicu za ovaj filmski spektakl očekuje poklon iznenađenja!

Film „RoboCop“ režirao je Jose Padilha („Elitna postrojba“), a glavne uloge u njemu ostvarili su Joel Kinnaman, Michael Keaton, Gary Oldman, Samuel L. Jackson i Abbie Cornish. U ovoj novoj verziji klasika iz 80-ih godina prošlog stoljeća, radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi tvrtka željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu. Nakon što je kritično ozlijeđen na dužnosti, tvrtka OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život. On se potom vraća na ulice svog voljenog grada s novim nevjerojatnim mogućnostima, ali i s problemima s kojima se normalan čovjek nikada ranije nije morao susresti...

Ljubitelji horora ovoga će tjedna doći na svoje. U Cineplexxu se, naime, započinje prikazivati punokrvni horor u tradiciji najboljih holivudskih filmova ovoga žanra. „Đavolje sjeme“ priča je o mladom paru koji se nikako ne može prisjetiti kako su proveli jednu noć svog medenog mjeseca. Ubrzo, mlada Samantha ostaje trudna, a događaji u njihovim životima postaju sve čudniji i čudniji…

Najmlađi gledatelji također neće ostati zakinuti, jer se od danas u Cineplexx kinima započinje prikazivati i animirani hit „Lego“! LEGO film prati Emmeta, običnu i potpuno prosječnu LEGO figuricu koji uvijek poštuje pravila. Zabunom, Emmeta prepoznaju kao izvanrednu osobu i kao ključ za spas cijelog svijeta. Emmet je ubrzo unovačen i postaje dio družine koja kreće u misiju zaustavljanja zlog tiranina – misiju za koju je Emmet beznadno i nevjerojatno smiješno nepripremljen.

Nakon dugo vremena u Cineplexx kina dolazi i jedan dokumentarni film. Riječ je o hvaljenom uratku „Gangster te voli“, tragikomediji o ljubavnim odnosima u 21. stoljeću. Nedjeljko Babić bračni je posrednik. Prije 25 godina ostavio je posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je rođen – spajanju usamljenih muškaraca i žena. Brzo se proslavio, zahvaljujući uspješnosti, ali i svom zvučnom nadimku – Gangster. Kada se Gangsteru za pomoć u pronalaženju muža obrati 35-godišnja Bugarka Maja, čini se da će njen slučaj biti vrlo jednostavan za riješiti. No, činjenica da je Maja samohrana majka trogodišnjeg djeteta i strankinja, ovaj slučaj pretvara u Gangsterovu nemoguću misiju. Momci u Hrvatskoj koliko god bili željni da pronađu životnu partnericu, ne žele Bugarku s djetetom. Njen slučaj razotkriva tragičnu apsurdnost patrijarhalnih muškaraca u modernom društvu: iako su usamljeni, vlastite predrasude onemogućavaju ih da se promjene i ostvare ono što najviše žele.

Zaljubljeni i svi oni koji se tako osjećaju sljedećeg vikenda samo u kinu Cineplexx City Center one moći će uživati u najnovijim premijernim ljubavnim filmovima koji će se započeti prikazivati. Ljubavni parovi mogu izabrati između prekrasnih ljubavnih drama „Beskrajna ljubav“ i „Zimska priča“ ili pretpremijerno pogledati oskarovski hit „Ona“ redatelja Spikea Jonzea koji se prikazuje isključivo na jednoj projekciji narednog vikenda – od 14. do 16. veljače. Osim izbora filmova zaljubljeni golupčići moći će se slikati u predvorju kina uz mogućnost osvajanja godišnje kinoulaznice za Cineplexx!

Vidimo se i ovoga tjedna u Cineplexxu City Center one!