"Dame biraju" četiri puta u Splitu

Striperi glumci pod redateljskom palicom Admira Glamočaka u komediji sarajevskog Alteatra „Dame biraju“ su zasigurno jedan od najvećih kazališnih senzacija na ovim prostorima  u zadnjih nekoliko godina a još veći fenomen je splitska publika gdje su u rekordnom roku čak dvije predstave zakazane za 5. ožujka rasprodane a odmah po otvaranju dodatnog dana 4. ožujka rasprodana je i splitska pretpremijera zakazana u 19 sati. Ovakvu euforiju  nikad do sada nije doživjela ni jedna predstava koja je igrala na splitskim kazališnim daskama.

Ekipa Alteatra je oduševljena reakcijom splitske publike koju će ususret Danu Žena uveseljavati čak dva dana a dobra vijest za splitske dame i njihove bolje polovice  je da će se  održati i četvrta predstava „Dame biraju“ u Splitu i to u petak 04. ožujka u 21.00 sat.  

Predstava je  uprizorenje poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.   Ona  govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba a glumci u stripere koji doslovno pale pozornicu i dvoranu. Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.  Uzavrela atmosfera koja se viđa na rock koncertima poznatih zvijezda  prati ovu ekipu gdje god nastupa a o  popularnosti ove prestave u regiji govori i činjenica da je u samo nekoliko mjeseci njezinog postojanja odigrana više od 50 puta ispred više od 40.000 posjetitelja  a dvorane su rasprodane i po 20 dana ranije.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane Lora od 16 do 20 sati i u sustavu online prodaje www.croatia-tickets.com. Informacije: 095 8008 742.