Deveta 'Splitska.tiramola' traži najbolje fotografije

Kraj 2014. godine opako se približava, stoga je vrijeme za "splitsku.tiramolu" - po deveti put! Jer nakon što su fotografijama tijekom čitave godine 'zaustavljali momente' diljem Splita, vrijeme je da svjetla reflektora neko vrijeme budu uperena i u njih, najbolje mlade talentirane neafirmirane autore. I ove godine smo naravno u renomiranom prostoru galerije Fotokluba Split u Marmontovoj ulici, a termin otvorenja izložbe je 12. prosinca... datum važan za "Splitski portal", pa radimo i na nekim iznenađenjima!

Kada smo u Udruzi za promociju kulture mladih "Splitski portal", sada već davne 2006. godine, organizirali prvu izložbu, nismo bili ni svjesni da smo zapravo osmislili mini foto pokret kojem će se radovati toliki broj mladih kreativnih Splićana. Jer njih je čak 150 prošle godine na natječaj prijavilo svoje fotografije, a nekoliko tisuća Splićana izložbu su sa zanimanjem pogledali iako je osma "splitska.tiramola" za javnost zbog božićnih blagdana bila otvorena tek nekoliko dana.

Stoga mladi kreativci zavirite u svoje foldere i memorijske kartice i do 30. studenog nam pošaljite nam svoje fotografije, pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti.
 



Prije slanja provjerite pravila “splitske.tiramole”:

- prijavljene fotografije snimljene su u Splitu, i nisu starije od dvije godine
- možeš poslati najviše pet fotografija (u visokoj rezoluciji, poželjno 3000px po dužoj stranici, može li link na npr. Jumbo Iskon)
- mlad/a si, znači 30. rođendan slaviš najkasnije 31.12.2014. godine
- u mailu nam pošalji i svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela, naziv svake od fotografija)
- sve to primamo na tiramola@split.com.hr do 30.11.2014. u 23:59 :)



(Svaki autor osobno odgovara za prikazani motiv i suglasan je da njegovi radovi bez naknade mogu biti objavljivani u katalogu, na web stranicama, društvenim mrežama, te ostalim medijima i publikacijama u svrhu promocije splitske.tiramole, ali neće od strane organizatora (Udruge za promociju kulture mladih Splitski portal) biti korišteni u komercijalne svrhe.)