Dobra priča daleko se čuje

Splitska publika iskušala je sinoć maksimalne kapacitete amfiteatra Doma mladih. Svi zainteresirani slušatelji nisu ni stali u prostor, a bilo ih je i u gledalištu, i na podu, i na pozornici... Razlog tome je tradicionalni program festivala – Splitski autori/ce. Boris Dežulović i Boris Rašeta, jedan zbog bolesti, a drugi zbog posla, nažalost nisu sinoć pričali. To ni najmanje nije omelo preostalu domaću četvorku pod moderacijom Nebojše Lujanovića, da iznesu odličan sinoćnji program. Pričale su se priče iz paraobavještajnog podzemlja, a publiku su zabavljali Aleksandra Kardum, Edi Matić, Jurica Pavičić i Ante Tomić.

Nakon MKC-a, večer se nastavila u kavani hotela Bellvue, gdje je jedan od vodećih hrvatskih astronoma i pokretača Zvjezdarnice Višnjan te mnogih edukacijskih projekata u Hrvatskoj u tom području - Korado Korlević, u duhu ovogodišnjeg Svjetskog dana pripovijedanja, pričao na temu (Zvjezdani) Mitovi i legende. 

 

Večeras erotika i PR

Prvi program trećeg dana festivala počinje u 19 sati u amfiteatru Doma mladih. Splitska publika slušati će erotske priče iz uglavnom ženske perspektive. Program pod nazivom Bez predigre (konkrevetne priče) moderira Marijo Glavaš, a pričaju Zoran Ferić, Doris Pandžić, Tanja Radmilo, Mislava Zuppa Rašić i Mima Simić.

Nakon erotike, slijede ispovijesti. U istom prostoru u 21 sat, pričati i slušati će se na temu Kako sam služio Predsjednika/cu (ispovijesti jednog PR-ovca). Program moderira Kruno Lokotar, a pričaju Mladen Blažević, Emir Imamović Pirke, Damir Nikšić, Dejan Tiago Stanković, Josip Vujčić.

 

Ulaz na sve programe festivala je besplatan.

 

TREĆI DAN -program

19.00 - amfiteatar Doma mladih (MKC): Erotska večer: Bez predigre (konkrevetne priče)

Moderira: Marijo Glavaš

Pričaju: Zoran Ferić, Doris Pandžić, Tanja Radmilo, Mislava Zuppa Rašić, Mima Simić

 

● 21.00 - amfiteatar Doma mladih (MKC): Večer satire – Kako sam služio Predsjednika/cu (ispovijesti jednog PR-ovca)

Moderira: Kruno Lokotar

Pričaju: Mladen Blažević, Emir Imamović Pirke, Damir Nikšić, Dejan Tiago Stanković, Josip Vujčić