Film godine stigao u Cineplexx

Film o kojem kritičari i mediji ne prestaju pričati i pisati već tjednima od ovoga četvrtka konačno dolazi u Cineplexx kino! Riječ je, naravno, o kriminalističkoj komediji „Američki varalice“ dobitniku 3 nagrade Zlatni globus uključujući one za najbolji film te dobitniku 10 nominacija za prestižnu nagradu Oscar! Redatelj David O. Russell ušao je u povijest Akademije kao prva osoba kojoj je uspjelo dvije godine za redom imati dva filma nominirana u svih sedam najvažnijih kategorija za Oscara: film, režija, glumac, glumica, sporedni glumac, sporedna glumica i scenarij. Amy Adams i Jennifer Lawrence već su ovjenčane Zlatnim globusima, a glavni su kandidati i za nagradu Oscar.

Za ovaj uistinu poseban film Cineplexx kino pripremilo je i poseban program! U četvrtak, 23. siječnja – prvog dana početka službene kino distribucije filma – sve djevojke pozvane se u City Center one u Cineplexx kino na jedinstveni Ladies Night, jer ih očekuje piće Somersby i primjerak časopisa Cosmopolitan, te nastup skupine Scorpio.

Uz "Američki varalice" od ovoga četvrtka u kina dolazi i Justin Bieberov BELIEVE! Ovaj nevjerojatan film intimno je viđenje rasprodane svjetske turneje Justina Biebera nazvane Believe. Vidjet ćete ne samo vizualno zapanjujuću snimku koncerata na kojima Justin izvodi svoje najveće hitove, nego ćete dobiti i osobnu propusnicu iza pozornice kako biste posvjedočili kako je postavljena cijela turneja. Believe daje i ekskluzivan uvid u Justinov život izvan pozornice. Slijedite njegov put od dečkića koji je sanjao o nastupu na Madison Square Gardenu pa do svjetske zvijezde kakva je danas. Vjerujte u Justina Biebera.

Za točno dva tjedna u Cineplexx kino u Splitu dolazi akcijski super-hit „Robocop“. Budući se radi o odličnom filmu koji će zasigurno postati jedan od najvećih hitova sezone, Cineplexx je u četvrtak, 6. veljače pripremio prvi Oyo Night na kojem će sve posjetitelje dočekati iznenađenje u dvorani, a također će se tom prilikom dijeliti i Oyo prepaid kartice.

Ne propustite odlične filmove u uvijek udobnom Cineplexx kinu i uživajte u pravoj filmskoj zabavi!