Foto serijal: Antonio Rossetti

Predavanje Foto serijal: Antonio Rossetti održati će se  Klubu mladih Split (ulica Ruđera Boškovića 20) 10. ožujka 2016. godine u 19 h.

Antonio, dvostruki pobjednik Otvorenog prvenstva Hrvatske u podvodnoj fotografiji, fotografijom se počeo baviti 2009. godine, a već sljedeće, nakon kupnje podvodnog kućišta, zaranja u prostor koji ga je neizmjerno obogatio i u kojem je otkrio svoje talente te naposljetku ostavio značajan trag. S puno smisla uvodi nas u podvodne scene u kojima najčešće sam stvara ambijente koji nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Osim ambijenta svoju lucidnost također koristi kako bi prikazao morski svijet u macro perspektivi.

Povodom 50. obljetnice PIK Mornara zajedno s fotoreporterom Božom Vukičevićem otvara svoju drugu izložbu, također s podvodnim motivima. Osim gore spomenutih postignuća, Antonio je također osvajač Grand prix nagrade 7. međunarodnog salona podvodnog videa i fotografije.

Uz podvodnu fotografiju, Antonio se profesionalno bavi i snimanjem vjenčanja te izradom promo materijala za hotele, vile i restorane. Za zimskih dana, kad je ronjenje rjeđe, uživa u studijskom snimanju i noćnim foto izletima po osmanlijskim kulama.