Kako internet utječe na ljubavni život mladih?

Klub mladih Split predstavlja  novi projekt pod nazivom INTERAKTIVNA KAZALIŠNA RADIONICA I PARTICIPATIVNI JAVNI DIJALOG: Online dating – Kako internet utječe na ljubavni život mladih?

Radi se o projektu koji će se u suradnji s Martinom Kartelo, magistricom izvedbenih umjetnosti i inicijatoricom ideje, i udrugom Imaginacija – splitsko društvo sociologa, održati tijekom travnja u Klubu mladih. Riječ je o 4-dnevnoj kazališno-sociološkoj radionici, gdje ćemo se kroz fizičke/verbalne vježbe upoznavanja, povjerenja i glume baviti temom online datinga i time kako internet utječe na današnji život mladih (od 15 – 29 godina).

Radi se 4 dana (2 dana, 2 tjedna) od 18 do 21.30 h.

Prijava je obvezna!

Prvi dan je otvoren za sve. Nakon prvog dana može se odustati, a poslije je prisustvo obvezno do kraja.

PRVI DAN (9.4.): predstavljanje voditeljice i koncepta rada, kratak uvod o sadržaju radionice i forum kazalištu, upoznavanje članova grupe, opća rasprava o temama radionice. Rad je uglavnom fizički i praktičan, s puno dijaloga.

DRUGI DAN (10.4.): konkretnije glumačke vježbe u parovima, samostalno i grupno, vježbe povjerenja i rad na pričama vezanim za teme radionice.

TREĆI DAN (16.4.): konkretni rad na postavljanju javnog prikaza, fiksiranje teksta i scena kroz glumačke vježbe.

ČETVRTI DAN (17.4.): Radionica završava generalnom probom, javnim prikazom vezanim za navedenu temu i interaktivnim dijalogom sa sociolozima i publikom. Interaktivni dijalog i javni prikaz bit će otvoreni za svu javnost, a dogodit će se 17.4.2015. u 20 h u Kluba mladih (Ruđera Boškovića 20/II, 2. kat).

Radionica i prisustvovanje javnom prikazu su besplatni. Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo u kazalištu/javnim nastupima/sociologiji da bi se prisustvalo i jednom i drugom.

  • POLAZNICI: Sve osobe (od 15+ godina) su dobrodošle. Osobe između 15 i 35 godina imaju prednost. Minimalno 4, maximalno 20 ljudi
  • Nije potrebno nikakvo prijašnje iskustvo u kazalištu, ali potrebni su motivacija i interes za kazalištem ili navedenim temama.
  • Ponijeti bocu vode, udobnu radnu odjeću i obuću.

Prijave na mail muzza2421980@gmail.com (ime, prezime, godine, škola/faks/posao)