Kamičak Etno Festival

U subotu, 25.8.2018. s početkom u 20 h održat će se prvi  Kamičak Etno Festival u Sinju. U predivnom ugođaju Alkarskih dvora uživati ćete u sjajnim glazbenim izvedbama bendova Cinkuši, JALL AUX YEUXImgellad uz popratni sadržaj.

U Sinj splitski Imgellad donosi dašak mistike i melankolije keltske tradicijske glazbe, bihaćka glazbena senzacija JALL AUX YEUX nam donosi mješavinu francuskog folklora novog tkz modernog zvuka, te svima dobro poznati Cinkuši koji će svojom prepoznatljivom energijom atmosferu podići do usijanja.

Popratni festivalski sadržaj omogućit će lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima da se predstave široj publici sa svojim autohtonim i vrijednim proizvodima, te će posjetitelji, osim u dobroj glazbi, moći uživati u otkrivanju tradicije Cetinskog kraja.

Kamičak Etno Festival trebao se održati na nedavno obnovljenoj tvrđavi Kamičak, vrijednom kulturnom dobru u samom srcu grada Sinja, međutim, zbog nepredviđenih okolnosti, prve godine Festival će se održati u neposrednoj blizini, u prekrasnom ambijentu Alkarskih dvora.


Početak: 20h
Ulaz slobodan!