Krenule prijave za Omiš guitar fest

Od 19.-23. travnja u koncertnoj dvorani hotela Plaža u Omišu će se održati 7. Međunarodni festival gitare "Omiš guitar fest" u sklopu kojeg će se održati i natjecanje u disciplini "Akustična gitara i glas". 
 
20. travnja pred stručni ocijenjivački žiri će izići svi zainteresirani natjecatelji željni potvrde njihovog talenta. Stručni žiri će se sastojati od poznatih pjevačkih imena i producenata, a predsjedat će mu jedan od najvećih gitarista sa ovih prostora g. Vlatko Stefanovski. Ocjenjivački sud će javno komentirati i ocijenjivati natjecatelje koji će se boriti za bogate nagrade pa će tako pobjednik, osim novčane nagrade, gitare i gitarske opreme, dobiti i snimanje pobjedničke skladbe u profesionalnom studiju te promociju u medijima i pozive za nastupe na mnogobrojne festivale i koncerte.
 
Svake godine više od 200 gitarista iz cijelog svijeta sudjeluje na Omiš guitar fest-u, a ako smatrate da posjedujete dovoljno talenta zašto ne biste probali i vi! Sve informacije možete potražiti na službenoj web stranici www.omisguitarfest.com.