Master class akrobatike s kompanijom OKIDOKI [FR / UK / USA]!

ROOM 100 poziva vas na vikend radionicu akrobatike s OKIDOKI kompanijom 7. i 8. studenoga u HALI 100.

Jedinstvena prilika za intenzivno druženje sa svjetskom klasom akrobata i stjecanja novih znanja o handstandovima, onehandstandovima, handstandovima na stickovima, raznim škorpijama i izdržajima snage i fleksibilnosti, akrobatici u parovima te radu sa cyr wheelom (jednostruko kolo).

OKIDOKI kompaniju čine tri akrobata - Valia Beauvieux, Ethan Law i Jonathan Moss - školovani na cirkuskim akademijama u Belgiji, Francuskoj i Švedskoj, nositelji titule laureata "Circus Next" projekta (Valia s kompanijom "Sisters"), pobjednici Young Stage

Festivala (Ethan), predavači na londonskoj i pariškoj cirkuskoj akademiji (Jonathan i Valia), i izvođači u suvremenim cirkuskim predstavama i showovima na svim kontinentima...
Ovaj master class akrobatike namijenjena je iskusnim cirkuskim i plesnim umjetnicima, gimnastičarima te ljubiteljima crossfita, parkoura i streetworkouta koji žele proširiti svoja znanja i iskustva u akrobatici.

Radionica je prilagođena i početnicima koji će proći kroz osnove akrobatike i jednostavnije vježbe dok one spremnije čeka zahtijevniji set vježbi i tehnika.

Raspored:
7.11. 15:00 - 18:00
8.11. 15:00 - 18:00
Lokacija: HALA 100 (Hrvatske ratne mornarice 4, zgrada stare Slobodne Dalmacije)

Cijena radionice je 150 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen. Popust za grupe polaznika.