'Moja dica i ja' - Doris Dragović otkriva goste spektakularnog koncerta u Spaladium Areni

Zaintrigirani neslužbenim, radnim nazivom koncerta Doris Dragović u Spaladium Areni 11.12.2015. kojeg smo doznali od njenog tima, a to je „Moja dica i ja“, upitali smo Doris o tome, a ona nam je kazala:

'Da doista. Nema veće ljepote kada nakon toliko desetljeća rada vidiš da si zapisan u životima mladih ljudi, novih generacija. Toliko dugo već pričam o tome, vrijeme je da ih čujemo.'

'Naučeni na to da Doris uvijek ugošćuje raskošne vokale poput Zorice Kondže i Vanne na dva prošlogodišnja iznimno posjećena koncerta u Lisinskom, ova novina je doista nastup za pamćenje koji valja čuti.'

Tako će na pozornicu Spaladium Arene kročiti Ana Opačak, sudionica i finalistica showa 'The Voice' kojoj je upravo Doris dugogodišnji glazbeni mentor.

Čuti ćemo i klavirsku pratnju Ivana Huljića. Možemo se prisjetiti kako se njihova prva glazbena ljubav realizirala u pjesmi "Svit ne more znat" čija je promocija bila 2008. godine na Splitskom festivalu, to je očito bila velika iznimka s obzirom da Doris ne nastupa na festivalima već čitavo desetljeće. Od tada traje ta posebna veza, o čemu svjedoči i rad Ivana Huljića na prošlom albumu Doris Dragović, a upravo on potpisuje i glazbu aktualnog singla 'Jubavi rič'.

Jedna od posebnih gošći splitskog koncerta bit će i desetogodišnja djevojčica Emma Uvalić koja je nastupala i pobjeđivala na brojnim dječjim festivalima pjevajući upravo Dorisine pjesme. Kako sama Emma kaže, 'Doris joj je idol i uzor, te bi željela biti kao ona kada naraste'.

Čuti ćemo i Natašu Reić Matković  koja već dugo nastupa uz Doris kao prateći vokal, jer kako i sama kaže: 'Ona je bila moj učitelj i još uvijek je, moja snaga, učila sam od nje sve i nju poznavati je dragocjeno.'.

Doris je naime poznata po svom dugogodišnjem radu sa mladim izvođačima i glazbenom utjecaju koji ostvaruje na njihov razvoj, a upravo to je razlog zbog kojeg je kao goste veličanstvenog koncerta u Splitu pozvala redom mlade nade glazbene scene.

Jedno je sigurno, raskošni vokal Doris Dragović, u društvu njene voljene dice, garantira  glazbeni spektakl u Spaladium Areni u petak 11.12.2015. !

Interes obožavatelja za koncert je izniman, a upiti za ulaznicama stižu iz cijelog svijeta od Velike Britanije, Makedonije, Bugarske, Rumunjske pa sve do Izraela.

Ulaznice po cijeni od 80 do 150,00kn, za koncert Doris Dragović u Splitu mogu se kupiti putem sustava adriaticket.com kao i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.