Monodrama Mije Begović “Sve što sam prešutjela” gostuje u Splitu

 

NAŽALOST ZBOG TEHNIČHIH PRGOBLEMA PREDSTAVA JE O T K A Z A N A!

 

Svoju prvu Monodramu pod nazivom „Sve što sam prešutjela“ poznata zagrebačka i hrvatska glumica Mia Begović odigrat će u Splitu, u petak, 10.ožujka u 20.00 u Domu HV Lora u Splitu.

Monodrama Mije Begović “Sve što sam prešutjela” svoju praizvedbu doživjela je na sceni kazališta “Vidra” 25. studenog 2016.. Ovom monodramom naša slavna umjetnica obilježila je 30 godina glumačke karijere.

Mia Begović autorica je monodrame, priče  o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kroz oči osobe „izvan scene“.

Pričajući o svojoj prošlosti i svom životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti po raznim temama današnjice s glavnom junakinjom. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.

“Sve što sam prešutjela” je sjajna monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč i usprkos svemu, Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, svoje uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Redatelj Ivan Leo Lemo

Asistentica redatelja: Anita Matić Delić

Trajanje: 80 minuta bez pauze

Prodaja ulaznica: 70 kn blagajna dvorane 15.30-19.30 i prodajna mjesta eventim.hr Kiosci Tiska, mjenjačnice Exclusive Change, Kompas,  Petrol benzinske...i www.croatia-tickets.com

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Kad i gdje je monodrama “Sve što sam prešutjela” imala svoju praizvedbu ?