M.O.R.T, Judette, Damir Duplančić i DJ party na Split spot festivalu

Koncert grupa M.O.R.T. i Judette, show Damira Duplančića i DJ party činit će večernji program drugog izdanja Split spot festivala, koji će se 29. i 30. svibnja održati na Tvrđavi Gripe.

Damir Duplančić će prvog dana Split spot festivala imati svoj program, nećemo to nazvati Izgubljenom generacijom na daskama, ali koncept je dosta sličan. S nekoliko gostiju od 21 sat će komentirati stare spotove koji će se prikazivati na platnu, a u slobodnoj formi u raspravi će moći sudjelovati i publika.

Nakon toga će se prikazati prvi set spotova koji su ušli u finale SSF-a, jedinog festivala glazbenih spotova u Hrvatskoj i jednog od rijetkih u svijetu, a večer će završiti DJ partyjem.

Drugog dana festivala nastupaju Judette i M.O.R.T., a prije njih će se također puštati najbolji spotovi protekle godine. Ulaz na oba festivalska dana je besplatan, s tim da će ulaznicu morati platiti samo oni koji žele 'preskočiti' gledanje spotova i doći na početak koncerta. Od 22 sata, naime, neće se moći besplatno ući, trebat će izdvojiti 30 kuna...

U subotu navečer, 30. svibnja, saznat ćemo tko je dobio priznanje u kategorijama 'Najbolji debitant', 'Najbolja režija', 'Najbolja montaža', 'Najbolja fotografija', 'Najbolja animacija' i 'Nagrada publike'.