Novi film Martina Scorsesea u kinima

Premda se i ovoga tjedna, kao i prošlog, u kinu Cineplexx u trgovačkom centru City Center one započinju prikazivati čak tri nova filma, jedan od njih ipak se ističe malo više od ostalih. Riječ je, naravno, o novom filmu Oscarom nagrađenog redatelja Martina Scorsesea kojemu je ovo već peta suradnja s glumcem Leonardom DiCapriom. Film se zove „Vuk s Wall Streeta“ i sluti za jednog od najozbiljnijih kandidata za one najvažnije nominacije za prestižnu nagradu Oscar koje se objavljuju 16. siječnja sljedeće godine.

Temeljen na istinitoj priči, film „Vuk s Wall Streeta“ prati život Jordana Belforta – od njegovog uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi pa sve do pada povezanog s kriminalom i korupcijom. Redatelj Scorsese oduševit će adaptacijom biografije ovog intrigantnog burzovnog mešetara i one najzahtjevnije gledatelje.

Nakon što ga neko vrijeme nismo imali prilike vidjeti na velikim ekranima, glumac Keanu Reeves vraća se u velikom stilu – akcijskim spektaklom 47 Ronin koji će nas odvesti u svijet drevnog Japana i velikih ratnika još veće časti. Reeves predvodi glumačku ekipu kao Kai koji se priključuje skupini 47 izgnanih samuraja. Oni zajedno traže pravdu i osvetu u borbi protiv podmuklog velikaša koji je ubio njihovog gospodara i prognao njihov red. Kako bi svojoj domovini vratili čast, oni će krenuti u misiju čije izazove i kušnje obični ratnici ne mogu izdržati.

Uz dvije filmske poslastice od ovoga tjedna u Cineplexx kinu očekuje nas i jedno pravo filmsko iskustvo. Riječ je o „Šetnji s dinosaurima 3D“ u kojoj će publika po prvi puta u povijesti filma osjetiti kako je bilo kad su dinosauri vladali Zemljom. Najnovija otkrića i najmodernija tehnologija predstavit će vam dinosaure stvarnije nego ikad prije unutar prave prethistorijske pustolovine! Mali dinosaur Patchi dokazat će da preživljavanje nije rezervirano samo za najveće i najjače.