Novi termini hit predstava PlayDrame

Kazalište "PlayDrama" najavilo je nove termine svojih hit predstava u amfiteatru Doma mladih. Esej "Omladini o idealima" najljepše je što je ikada jedan hrvatski pisac uputio mladima. Ivana Brlić Mažuranić podiže moralne stupove sazidane od ideala istine, ljepote i dobrote koji kao svjetionici strše visoko nad duhovnom prazninom našeg vremena. Ako je ostvarenje ovih ideala utopija, ona nas upućuje na stalno putovanje prema njima. Mladi trebaju ići naprijed, pred svima, jer samo po snazi i čistoći njihova mladog srca ovi ideali mogu doći.

Predstavu izvodi baš takvih osam mladih ljudi, osam mladih glumaca koji su upravo diplomirali, koji u očekivanju te velike svečanosti života stoje pred visoravni s mnogim putevima, pomućeni vulgarnošću svijeta i vremena u kojem žive. Tko su njihovi moralni uzori danas? Što misle o svijetu koji im ostavljamo? Imaju li oni ikakvih ideala ili smo ih mi potrošili u njihovo ime? Kakve poruke im šalju prvaci naše svagdašnjosti?
- Njihova duša je u neprestanom, čas radosnom, čas bolnom metežu - kaže Ivana Brlić Mažuranić. Baš takva je i ova predstava.


Predstava "Omladini o idealima" po eseju Ivane Brlić Mažuranić:
- četvrtak, 30.01.
- srijeda,   05.02.
- četvrtak, 06.02.


Predstava Elvisa Bošnjaka "Srce veće od ruku", koja u Splitu nije igrana od svibnja prošle godine, a za koju je Pladrama osvojila niz nagrada.
- nedjelja, 23.02.
- utorak, 25.02.
- subota, 08.03.

Sve predstave počinju u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti od 18:30 sati na blagajni Doma mladih po cijeni od 50 kuna, odnosno 35 kuna uz popust za učenike, studente, i umirovljenike. Dodatne informacije možete dobiti na mobitel: 091 411 7770.