Novo u Cineplexxu: X-Men: Dani buduće prošlosti, Grace od Monaka i Onaj osjećaj kad...

Ovaj tjedan ne propustite sedmi nastavak kultne filmske sage X-Men: Dani buduće prošlosti, koji je okupio glumačku ekipu iz dijelova „X-Men: Posljednja fronta” i „X-Men: Prva klasa”. Uz već dobro poznatu glumačku ekipu (Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Halle Berry...), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Peter Dinklage, poznatiji kao Tyrion Lannister iz „Igre prijestolja", kao i francuska zvijezda Omar Sy, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”.

Redatelj Bryan Singer uveo je novih pet likova u filmsku priču „X-Men: Dani buduće prošlosti” na radost brojnih Marvelovih fanova. U pitanju su „Quicksilver” Magnetov sin i brat blizanac "Grimizne Vještice". Vremenski putnik „Bishop” karakterističan po svojoj vještini s vatrenim oružjem, „Blink”, prepoznatljive ružičaste kose i vilinskog izgleda, „Warpath” apaški ratnik i „Sunspot” playboy usijane glave. Svi oni već su otprije poznati vjernim ljubiteljima X-Men franšize!

Svi ljubitelji biografskih filmova nikako ne smiju propustiti film „Grace od Monaka“ o voljenoj monegaškoj princezi i glumačkoj zvijezdi Grace Kelly. Grace od Monaka prati život bivše hollywoodske zvijezde Grace Kelly u trenutku kada joj se brak s princom Rainierom III nalazi u krizi i dok istovremeno proživljava osobnu krizu identiteta. Cjelokupna situacija još je teža zbog zategnutih odnosa njezinog supruga i francuskog premijera Charlesa de Gaullea kojem je plan ukinuti suverenitet male kneževine.



Nakon „Susjeda iz pakla“, stigla je još jedna komedija sa Zac Efronom u glavnoj ulozi, „Onaj osjećaj kad...“. Jason (Zac Efron), Daniel (Miles Teller) i Mikey (Michael B. Jordan) su najbolji prijatelji i žive zajedno. Kad Mikeyja ostavlja cura, prijatelji obećavaju da će mu pomoći tako da će i oni biti single dok god je i on. Međutim, plan ne ide tako lako, iako se pokušavaju skriti jedni pred drugima, frendovi vrlo brzo shvaćaju da su došli u godine kada se jako brzo zaljubljuju i teško mogu ispoštovati plan na koji su se obavezali.