Odaberite fotografiju i donacijom pomozite obnovi Fotokluba Zagreb

U Galeriji fotografije Fotokluba Split, u subotu, 4. srpnja otvorena je izložba članova Fotokluba Zagreb. Izložba predstavlja presjek nekih od najznačajnijih fotografskih ostvarenja članova Fotokluba Zagreb te su na izložbi uglavnom  prezentirane fotografije koje su bile nagrađivane na natječajima i salonima u zemlji i inozemstvu. Prije nekoliko mjeseci, u katastrofalnom potresu koji je pogodio Zagreb, teško je oštećen i devastiran klupski prostor u Ilici. Fotoklub Zagreb, kao i brojne druge kulturne ustanove, našao se tako u iznimno teškoj i financijski zahtjevnoj situaciji.

Kako bi pomogli kolegama i prijateljima iz Zagreba, u Fotoklubu Split su odlučili organizirati izložbu u okviru koje će posjetitelji, u dogovoru s Fotoklubom Zagreb, moći donirati za obnovu prostorija kluba i Galerije koji su ozbiljno stradali u potresu te više nisu sigurni za boravak i zahtijevaju ozbiljne građevinske intervencije. Zauzvrat, donatori će dobiti neki od izloženih radova po vlastitom izboru (dimenzije 30x40 cm).

Pozivamo Vas da se pridružite akciji, odaberete fotografiju i donacijom pomognete obnovi Fotokluba Zagreb! Za sve informacije oko donacije javite nam se na info@fotoklubsplit.hr
Fotografije možete pogledati i odabrati na linku -> http://tiny.cc/hg5ksz

Zbog velikog interesa trajanje izložbe produženo je do 27. srpnja.

FOTO: Željko Šinka - Na tajnom zadatku