Odabrani finalni spotovi za treće izdanje Split spot festivala!

Najbolja četrdeset i dva spota, od ukupno stosedamdeset prijavljenih odabrao je predselekcijski žiri koji se sastoji od nominiranih redatelja iz prve dvije godine.

Najboljima će se dodijeliti nagrade u slijedećih šest kategorija:

-nagrada za najbolju režiju

-nagrada za najbolju fotografiju

-nagrada za najbolju montažu

-nagrada za najbolju animaciju i vizualne efekte

-nagrada za najboljeg debitanta

-nagrada publike

Nagrada publike bira se putem službene facebook stranice Split spot festivala .

LINK ZA GLASOVANJE

Festival će se održati na već dobro poznatoj lokaciji Tvrđave Gripe u Splitu 27. i 28. svibnja 2016. godine. Program Split spot festivala započinje u petak prikazivanjem prve polovice od četrdeset i dva glazbena video uratka te koncertima dvaju bendova Rezerve i Gatuzo. Drugu večer gledat ćemo ostatak nominiranih spotova, nakon čega slijedi dodjela nagrada. Večer će završiti koncertom bendova Rolo i Laka.

Ulaz se obje večeri otvara u 20:30 te je BESPLATAN do 21:30, nakon toga će biti potrebno izdvojiti 30 kn.

Dnevni program festivala do sada je uključivao prezentaciju video opreme, gdje bismo posebno istakli Senna Video Equipment i Senada Galijaševića SENNU koji nas svojim dolaskom podržava od prve godine. Ove godine tvrtka Aviteh izložit će profesionalnu audio i video opremu, od koje su najzanimljiviji posljednji modeli dronova i kamera.

Ovogodišnja novost je Radionica oblikovanja svjetla s nagrađivanim direktorom fotografije Mirkom Pivčevićem, dobitnikom četiri Zlatne Arene za kameru koja će se održati u subotu, 28. svibnja u poslijepodnevnim satima.

Veselimo se druženju na trećem Split spot festivalu, dosad najbogatijem programom i kvalitetnim glazbenim videospotovima.

www.splitspotfestival.com