„OtpisaNE“ dolaze u Split

Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta?
Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija u kojoj glume poznata glumačka imena- Ksenija Marinović, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.
Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.
OtpisaNE će vas nasmijati do suza ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.
Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane.

Ecija Ojdanić:
„Sigurna sam da će OtpisaNE obilježiti 2018. godinu, nakon premijerne izvedbe u listopadu prošle godine zatrpani smo pozivima za gostovanje, ne samo iz Hrvatske nego i cijele regije. S obzirom da je u predstavi i oko predstave mnogo Dalmatinaca uključujući mene nije bilo dileme, turneju započinjemo u Splitu i Dalmaciji.

Sigurna sam da će turneja trajati godinama.“

Ksenija Marinović:
„Obožavam publiku u Splitu i Dalmaciji jer je neposredna i otvorena, odmah znaš sviđaš li im se ili ne.“

Splitska publika će imati priliku pogledati predstavu u dvorani Lora 26.1.(petak) i 27.1. (subota) s početkom u 19:30 h.

Ulaznice po cijeni od 70 možete kupiti na blagajni Lore od 15.1. svaki dan od 14-19 h ili u sustavu online prodaje Croatia tickets.
Sve informacije i rezervacije na Facebook stranici Amadeus events i na mobitel 091 528 43 04.