Playdrami nagrade na Festivalu glumca

Ocjenjivački sud 20. Festivala glumca u kojem su bili Anja Šovagović Despot (predsjednica), Kostadinka Velkovska i Dušan Gojić pogledao je šesnaest predstava koje je odabrala izbornica Perica Martinović i donio odluke o dobitnicima nagrada.  Nagrada "Vanja Drach" za najbolju predstavu u cjelini dodjeljena je predstavi "Srce veće od ruku" Elvisa Bošnjaka u režiji Trpimira Jurkića i produkciji kazališta PlayDrama iz Splita uz slijedeće obrazloženje:

- Predstava „Srce veće od ruku“ veća je od onoga što nazivamo predstavom. Duboko emotivan i duboko praštajući tekst Elvisa Bošnjaka čini nas koji ga gledamo voajerima vlastitih duša. A kako duši udahnuti ljubav, kako dušu uvjeriti da je ljubimo kad nam ljubav sama ne vjeruje? Čistoćom, iskrenošću, vjerom i nadom u teatarsku riječ i kreaciju koja dolazi iz dubine duše četvero izvanrednih glumaca vođenih sigurnom rukom glumca - redatelja Trpimira Jurkića, vodi nas u iskon, u snagu, u jedini smisao ljudskog bivanja ljubav.

Nagrada "Fabijan Šovagović" za najbolju glumicu dodjeljena je Anastasiji Jankovskoj za ulogu Žene u predstavi "Srce veće od ruku".