Političar u Splitu

Novu hit predstavu POLITIČAR možete pogledati 3.studenog 2017. u Domu HV Lora s početkom u 21 h.
Političar je predstava u produkciji B GLAD Produkcije, u kojoj naš poznati glumac Slavko Sobin utjelovljuje pet grotesknih likova, a zasigurno smo jednom od njih nekada i dali svoj glas. 

Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar – samo su neki od političkih slogana koji će odjekivati Hrvatskom.

Slavko Sobin u novoj kazališnoj komediji „Političar“, autora Ladislava Prežigala, hrvatskoj javnosti pokazuje kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovljuje u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.


Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirat će izbore u Lijepoj Našoj i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati.


Ulaznice možete kupiti online putem linka http://www.croatia-tickets.com/hr/event/predstava-politicar a ukoliko plaćate Mastercard karticom ostvarujete 10% popusta. Do ulaznica također možete doći i putem sustava www.ulaznice.hr te na sljedećim prodajnim mjestima:
- AUTOTRANS d.o.o. - Ivana Gundulića 26a, Split
- KOMPAS SPLIT - Obala Lazareta 3, Split
- SMOKVINA, - Majstora Jurja 13, Split

Autor: LADISLAV PREŽIGALO
Dramaturg i redatelj: IGOR WEIDLICH
Glumi: SLAVKO SOBIN
Produkcija: B GLAD Produkcija
Trajanje: 1 sat i 10 minuta
web: www.bgladprod.com/politicar
Facebook: www.facebook.com/PoliticarSlavko/

Preporučeno za gledatelje iznad 15 god, jer ipak je riječ o politici! :)