Pričigin: Večeras na rasporedu strip majstori

Hrabra pričalačka ekipa sinoć je splitsku publiku zabavila eksplicitnim sadržajem. Svoje konkrevetne priče podijelili su s publikom Doris Pandžić, Tanja Radmilo, Mislava Zuppa Rašić, Mima Simić i Zoran Ferić, koji se za ovu priliku našao u ulozi svećenika. Moderacija ovog erotskog programa bez predigre pripala je Mariju Gravašu.

 

Erotiku su u istom prostoru u večernjem programu festivala zamijenile PR ispovijesti. U programu pod nazivom „Kako sam služio Predsjednika/cu“ okupile su se regionalne pričalačke snage. Program je moderirao Kruno Lokotar, a svoje Pr zgode i nezgode pričali su Mladen Blažević, Emir Imamović Pirke, Damir Nikšić, Dejan Tiago Stanković i Josip Vujčić.

 

Večeras na rasporedu strip majstori

 

Četvrti dan Pričigina počinje programom Strip trip (crtači na potezu) u 19 sati u amfiteatru Doma mladih. U ulozi moderatora po prvi put na Pričiginu naći će se Vladimir Šagadin, a svoje stripovske priče pričati će ponajbolji hrvatski strip majstori: Štef Bartolić, Sonja Gašperov, Esad Ribić, Josip Sršen, Marko Šunjić.

Drugi program ovog festivalskog dana održava se u 21 sat u kavani hotela Belleuve. Pedja Bajović izvodi prigodni stand-up inspiriran dosadašnjim programima ovogodišnjeg Pričigina.

Ulaz na sve programe festivala je besplatan.

ČETVRTI DAN - program

19.00 - amfiteatar Doma mladih (MKC): Strip trip (crtači na potezu)

Moderira: Vladimir Šagadin

Pričaju: Štef Bartolić, Sonja Gašperov, Esad Ribić, Josip Sršen, Marko Šunjić

 

● 21.00 – kavana hotela Bellevue: Stand-up u gostima

Priča: Pedja Bajovic