Prijave za Split spot festival 2016 otvorene su do 1.travnja

Treće izdanje Split spot festivala, jedinog festivala glazbenih spotova u Hrvatskoj i jednog od rijetkih u svijetu, održat će se 27. i 28. svibnja u gradu pod Marjanom. Središnje mjesto ovog dvodnevnog susreta redatelja, glazbenika, predstavnika medija, filmske industrije i publike bit će Tvrđava Gripe gdje će se prikazati najbolji spotovi snimljeni protekle godine. Kategorije u kojima će se dodijeliti nagrade su:  NAJBOLJA REŽIJA, NAJBOLJA FOTOGRAFIJA, NAJBOLJA MONTAŽA, ANIMACIJA I VIZUALNI EFEKTI, NAJBOLJI DEBITANT, NAGRADA PUBLIKE.

Radovi se zaprimaju putem online formulara na službenoj web stranici festivala - www.splitspotfestival.com i to do 1. travnja 2016. godine. Za nagrade konkuriraju svi glazbeni spotovi premijerno prikazani u razdoblju od 1. svibnja 2015. do 01. travnja 2016. godine.

Vrte li se vaši spotovi još negdje osim na YouTubeu? A što je s velikim platnima? Split spot festival upravo prima prijave za svoje treće izdanje, ispunite formular i dat ćemo vam priliku da se vaš glazbeni uradak zavrti pred jedinim regionalnim festivalom za glazbene spotove. Prijave traju do 1. travnja.

<

 

Sve informacije možete dobiti na info@splitspotfestival.com.