Prijavi se za Filmsku školu Kino kluba

Za manje od mjesec dana počinje Filmska škola Kino kluba Split. Teoretski dio predavanja počinje u ponedjeljak, 29.10 2012 u 20h u prostorijama Kino kluba Split (Dom mladeži), a nastavit će se održavati utorkom i četvrtkom 20h – 22h u prostorijama kluba.

Program škole usmjeren je na usvajanje osnovnih znanja iz područja Povijesti filmske umjetnosti (Silvana Dunat), Teorije filmskih umjetnosti (Joško Jerončić), Scenarija (Jurica Pavičić), Filmske i video tehnike (Ante Verzotti, Ivica Bošnjak), Digitalnih formata (Tonći Gaćina), Suvremenih praksi u eksperimentalnom filmu i videu (Sanja Grbin), Povijesti Kino kluba Split i amaterskog filma (Sunčica Fradelić), te Animacije (Milivoj Popović).

Nakon odslušanog teorijskog dijela, postaje se članom Kino kluba Split i dobije se pravo sudjelovanja u programima i organizaciji rada udruge. Neposredno nakon škole organiziraju se besplatne radionice kamere (Boris Poljak), rasvjete (Tonći Gaćina) montaže i snimanja i obrade zvuka (Tonči Tafra).

Cijena tečaja iznosi 500 kn, a broj polaznika je ograničen. Prijava se vrši slanjem imena, prezimena i kontakta na: skola@kinoklubsplit.hr