Srce (će ponovno ostati) na sceni

Krajem siječnja (26.01.) u 19 sati na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta Split održat će se nova izvedba mjuzikla "Srce na sceni". U pitanju je jedinstveni pothvat jedinstvene ekipe, članova i volontera udruge osoba sa cerebralnom paralizom "Srce", koje ovom prilikom vodi poznati splitski glumac Slavko Sobin.

Već dokazana zvijezda televizijskih serija poput "Loze" i "Ruže vjetrova" ovoga puta se pojavljuje u višestrukoj ulozi - autor je cijelog mjuzikla, nakon što mu je u Gradskom kazalištu mladih već izvedena predstava "Šapica", a dao je sve od sebe da svoje prijatelje iz Srca uvježba za ovaj veličanstveni zadatak.

- Mladi glumci već neko vrijeme su se spremali za ovaj pothvat uz pomoć svojih obitelji i volontera udruge i vrijedno su naučili svoje uloge, a na sceni su se tako dobro snašli i improvizacijom nasmijali do suza oduševljenu publiku. Sada, ako je itko i sumnjao da oni toliko ne mogu ili ne znaju ili ne žele, ne može ništa više reći jer su ovo ljudi koji prvi dokazuju da je ljubav u nama samima, da kreće od nas i što je više ima i što je više dajemo, više nam je se vraća i više je osjećamo. To je sve na čemu svi mi, ugledajući se u njih, trebamo raditi da bi bili zaista sretni - napisala je u komentaru "Srce je ostalo na sceni HNK" naša Martina Bajan.

FOTOGALERIJA PREMIJERE