Što je muškarac bez trikova ?

Ovaj petak 15. studenog,u 21:30 h  Quasi Cabaret ima poseban program: izvrsnu predstavu i crnohumorni show ŠTO JE MUŠKARAC BEZ TRIKOVA!

Predstava je novi autorski projekt iluzionista (koji ne napreduje) Luke Vidovića i redatelja (koji stagnira) Marija Kovača koji spaja iluzionizam sa satiričkim pogledom na svijet oko nas. Naoko nespojiva kombinacija stand-up komedije i magic showa u nešto više od sat vremena nudi desetak vrhunskih trikova, niz originalnih šaljivih videa i do sada neviđeni komičarski pristup. 

“Na tapetu” su političari, glumci, pjevači i ostali estradnjaci, naravno bez njihova znanja i pristanka. Neki su pritom prošli loše, a neki još lošije. 
Šuška se da predstava nudi i jedinstveni kulturno-medicinski tretman, nakon kojeg ćemo dobiti odgovore na razna pitanja iz 'surove svakodnevice': kako se obogatiti u par lakih koraka, kome čaj za debljanje nije pomogao, kako se igraju nenamještene nogometne utakmice, naučit ćemo osnove engleskog jezika (PIPL MAST TRAST AS), i mnoge druge životne “mudrosti”.

Ulaznice u pretprodaji po 40 kn možete nabaviti na šanku kluba Quasimodo, a mi najsretnije od vas vodimo mukte na predstavu.
Dovoljno je na mail karte@split.com.hr poslati svoje podatke i poruku "Što je muškarac bez trikova". Dobitnike ćemo objavijestiti u petak tijekom jutra.